caes

Montnegre-Corredor Joan Legaz, Rafael Planas, Ramon Calvet i Guillermo Sánchez van ser els guanyadors

Un total de 118 fotografies de quaranta participants, al XVI Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet' del Parc del Montnegre i el Corredor

28/11/2022

Joan Legaz Pons, de Pineda de Mar, és el guanyador del premi a la millor col·lecció del XVI Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet' que es va celebrar el diumenge 30 d’octubre del 2022 a Sant Iscle de Vallalta en el marc de la Festa del Bolet i del programa Viu el parc del Parc del Montnegre i el Corredor. En total, s’hi van presentar 118 obres de quaranta participants. Els premis es van lliurar el dissabte 26 de novembre al migdia al Punt d'Informació de Sant Iscle de Vallalta.

A banda del premi a la millor col·lecció, hi va haver un primer premi per cadascun dels tres temes: Rafael Planas Colomer, de Sant Andreu de Llavaneres, pel tema Poble; Ramon Calvet Falgueras, d'Olot, pel premi del tema Actualitat; i Guillermo Sánchez Sobrino, de Badalona, pel tema Textures. La millor col·lecció infantil, de les dues presentades, va ser per a David Serrano Díez de Barcelona.

Els premis consisteixen en 300 euros per a la millor col·lecció i 150 euros per a cadascun dels premis per tema, així com un premi especial per a la col·lecció infantil. En aquest enllaç es poden veure les fotografies guanyadores així com les finalistes.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montnegre-Corredor, Educació ambiental, Viu el parc, ODS,