Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Montseny
Amb la participació d'una vintena d'experts

4rt taller de reintroducció del tritó del Montseny

$urlFileEntry

Participants. Autor: Life Tritó Montseny

06/12/2019

En el marc de l’acció C.15 (Identificació d’àrees potencials de reintroducció del tritó del Montseny), el 12 de novembre va tenir lloc el quart taller amb l’objectiu de decidir, de forma consensuada, l'estratègia per dur a terme la reintroducció de noves poblacions de tritó del Montseny al seu hàbitat natural.

Aquest cop, la trobada va tenir lloc el dimarts 12 de novembre a Masia Mariona (Fogars de Montclús), seu de l'Oficina del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. El pla de treball d’aquest 4t taller es va organitzar en diversos blocs:

1. Resultats de seguiment de les poblacions alliberades.

2. Evolució programa de cria.

3. Estudi de localitats per als propers alliberaments.

4. Dades per completar els models per ampliar l'àrea de distribució del tritó del Montseny.

5. Pla Estratègic d’alliberament 2019.

Els assistents van fer les seves aportacions i es van debatre aquestes temàtiques referents a la reintroducció de tritó del Montseny en el seu hàbitat natural.

Al taller van assistir-hi vint especialistes en l’àmbit de la recerca, la gestió del patrimoni natural i l’administració. El debat va ser conduït per investigadors del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i del CREAF. Prèviament, s'havia realitzat el 1r, 2n i 3r taller de reintroducció de l'espècie.

compartir

Font de la informació: Life Tritó Montseny

Categoria: amfibis, fauna, Hidrologia, Planificació i avaluació, Divulgació, Biodiversitat, Normativa, ODS, Recerca i seguiment, vertebrats, Paisatge, Gestió del medi, hàbitats, Montseny, general,