Montseny
La jornada va tenir lloc a l'Escola de Natura de Parets del Vallès

El Life Tritó Montseny, present en el Simposi d'Herpetologia

$urlFileEntry

F. Amat durant la presentació. Autor: Life Tritó Montseny

03/12/2018

El 17 de novembre va tenir lloc el Simposi d'Herpetologia. La jornada, que va durar tot el dia, estava organitzada pel GRENP (Grup d'Investigació de l'Escola de Natura de Parets del Vallès), col·laboradors del projecte Life Tritó Montseny.

En aquesta jornada d'herpetologia es van presentar diversos treballs sobre amfibis i rèptils que van abordar, entre d'altres, la problemàtica de la mortalitat provocada per les serps d’arreu del món, el dimorfisme sexual en salamandres o la pèrdua de diversitat d’amfibis al Delta del Llobregat. Entre aquestes xerrades, l’investigador Fèlix Amat va donar a conèixer el projecte Life Tritó Montseny.

A la tarda, un cop van acabar les ponències, es va projectar el documental “Minute to die”, un treball que transporta els espectadors a les llars i els llits dels hospitals de les víctimes de mossegades de serps, als laboratoris on els científics estan desenvolupant tractaments nous, millorats i rendible o a una reunió fonamental de funcionaris de salut pública en l'Organització Mundial de la Salut. A continuació, va tenir lloc una sortida de camp nocturna a Gallecs amb la qual es va cloure l'esdeveniment.

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç i descarregar-vos el programa del Simposi d'Herpetologia [PDF].

compartir

Font de la informació: Life Tritó Montseny

Categoria: Montseny, Paisatge, Biodiversitat, Hidrologia, fauna, vertebrats, amfibis, hàbitats, Normativa, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Divulgació, Ponències,