Montseny
El programa aplegava Schubert, Casasses, molins paperers i l’obra del Cançoner Popular Català

El VII Festival de Tardor del Baix Montseny omple Masia Mariona

$urlFileEntry

Casasses amb Torrent i Mas. Autor: XPN

13/12/2017

El dissabte 9 de desembre a la tarda va tenir lloc a Masia Mariona un concert organitzat per la Fàbrica de Lied en el marc del VII Festival de Tardor del Baix Montseny - En Franz, en Robert i en Johannes són del Montseny. El cartell, excepcional, estava format per Enric Casasses (rapsode), Jaume Torrent (guitarra), Jordi Mas (tenor) i Victòria Rabal (conferenciant).

L’esdeveniment va començar a Masia Mariona, seu administrativa del Parc Natural del Montseny i de l’exposició L’Univers Patxot ubicada a Mosqueroles (Fogars de Montclús), a les 17 h amb un gran èxit d’assistència.

Al voltant d’una cinquantena de persones es van aplegar a la sala de l’audiovisual de l’Univers Patxot amb una projecció feta per Victòria Rabal sobre l’aigua i els molins paperers.

La vetllada va continuar amb una xerrada del musicòleg Carles Badal sobre tres cançons del Cançoner Popular de Catalunya i després d’una pausa amb pica-pica de productes locals, la segona part va comptar amb la lectura i la interpretació de la versió catalana cantable feta pel poeta Enric Casasses de l’obra de Schubert “La noia maca del molí”. A Casasses l’acompanyaven Jaume Torrent, guitarra, i Jordi Mas, tenor. L’acte va finalitzar a les 21 h.  

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny,