Montseny
Les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció

El Parc Natural del Montseny ofereix passejades guiades tot l'any

$urlFileEntry

Paisatge del Montseny. Autor: XPN

24/01/2019

A partir del 3 de febrer, tots els diumenges de l’any el Parc Natural del Montseny us proposa passejades guiades que us permetran conèixer el ric patrimoni natural i cultural d'aquest espai singular, declarat l’any 1978 Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Per participar-hi, cal fer la reserva als diferents organitzadors de cada sortida, que trobareu indicats en el programa.

Entre les quaranta-vuit sortides programades, en trobareu diverses per conèixer la biodiversitat del Parc, els seus boscos i ocells, les castanyes i bolets, plantes i remeis casolans, etc. i d'altres que ressegueixen les històries i llegendes de bruixes i bandolers així com el llegat poètic i el patrimoni cultural del Montseny.

Totes elles són guiades per grans coneixedors del territori que ajudaran els participants a interpretar i comprendre els paisatges i a descobrir racons amagats del Parc i dels seus municipis.

Podeu consultar totes les passejades al programa i a l'Agenda dels parcs (Parc Natural del Montseny).

Informació general

Preu per sortida: adults: 3 euros // menors de sis anys: gratuït // menors entre sis
 i setze anys, i majors de 65 anys: 2 euros.


*10% de descompte per a famílies nombroses i per als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals. Les passejades que coincideixin amb la celebració del Dia Europeu dels Parcs tindran caràcter gratuït.

Horari: diumenges al matí, tret que se n'indiqui un altre de diferent.

Requisits: cal dur calçat còmode per caminar i cantimplora amb aigua.

Inscripcions: per tenir garantida la participació, és imprescindible inscriure's prèviament als diferents organitzadors de cada sortida (trobareu aquesta informació en el programa). Les places són limitades i les reserves es faran segons l'ordre d'inscripció.

Durada i dificultat: la majoria de sortides són de tres hores, adaptades per a tots els públics, amb una dificultat fàcil/mitjana.

Més informació:

Oficina del Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera. Masia Mariona

Tel. 938 475 102, feiners de les 9 a les 16 h

A/e: parc.montseny@diba.cat

Us recordem que també podeu consultar la pàgina web Passejades guiades. Hi trobareu els programes de sortides guiades anuals de la resta d'espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Educació ambiental, Educació ambiental,