caes

Montseny Una eina molt útil durant les vostres visites al Parc

Es reedita, actualitzat, el mapa de l'informador del Parc Natural del Montseny

20/02/2019

Amb un nou disseny, el mapa situa les diverses carreteres, pistes, senders, equipaments i resta d'accessos i serveis del Parc Natural. A més, conté la relació dels diversos itineraris senyalitzats i centres i punts d’informació del Parc i altra informació d'interès com el servei de transport públic integrat Bus Parc, els establiments adherits a la Carta Europea de Turisme Sostenible o el servei gratuït de préstec de material adaptat.

 

El nou mapa de l’informador del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny també us ofereix consells útils sobre bones pràctiques, l’ús de la bicicleta, la circulació motoritzada, què cal fer amb les deixalles, com ajudar a prevenir un incendi, animals de companyia i altres recomanacions.

 

Podeu trobar el nou mapa de l’informador a l'Oficina del Parc, centres i punts d'informació, pàgina web del Parc o bé descarregar-vos-el en format PDF

 

Benvinguts al Parc

 

Si voleu completar els documents imprescindibles per planificar i gaudir al màxim les vostres visites al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, afegiu al mapa de l’informador el nou desplegable de benvinguda al Parc. Hi trobareu una selecció dels deu punts d’interès més rellevants de l’espai natural. Descarregueu-vos-el aquí o demaneu-lo als equipaments del Parc Natural. El document també s'ha editat en castellà, anglès, francès i alemany.

 

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Publicacions, Divulgació, Montseny, Biodiversitat, general,