caes

Montseny Caldrà que realitzin un pla d'acció per als propers tres anys

Jornada de formació per al procés d'adhesió de les noves empreses a la CETS

11/03/2019

El dimecres 20 de febrer a les 10 h va tenir lloc a Sant Celoni una jornada de formació per a les noves empreses que compleixen els requisits per acreditar-se amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). Repte Territorial els va explicar quins eren els passos a seguir des d’ara fins a finals de juny, moment en què finalitzarà el procés d’acreditació de les empreses.

A la trobada van assistir-hi els representants de les sis noves empreses que passaran a ser empreses CETS i que són les següents: Aula d’Entorn Rural Can Turró (Santa Maria de Palautordera), Hotel El Montanyà (Seva), El Corral del Mataró (Arbúcies), l’Alberg El Polell (equipament del Parc Natural) (Sant Pere de Vilamajor), La Casanova de Figarolas (Seva) i la Fundació Viver de Bell-lloc per Can Lluís (Montseny) i la Tavella (Cànoves).

A partir d’ara, les empreses hauran de treballar en la redacció d’un pla d’acció per als propers tres anys per tal de complir amb els objectius de turisme sostenible que marca la CETS i que poden resumir-se en millorar la seva oferta i la seva connexió amb l’espai natural protegit, millorar el seu comportament ambiental i donar suport al desenvolupament local i a la conservació del patrimoni.

Aquelles empreses que superin el procés d’acreditació passaran a ser noves empreses CETS al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. En aquest enllaç trobareu el fullet amb les empreses acreditades a l'actualitat.

La jornada va reforçar les ganes de seguir treballant per mantenir l’estratègia de turisme sostenible al Montseny.

Per a més informació, consulteu la pàgina web Turisme sostenible als espais naturals

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, general,