Montseny
L'acte, gratuït i obert a tothom, tindrà lloc el dijous 6 de juny a l'espai Les Albes de Campins

Jornada de presentació del Pla d'igualtat de gènere i desenvolupament rural sostenible de la Reserva de la Biosfera del Montseny

$urlFileEntry

Dones del Montseny. Autor: Txema Morales / XPN

20/05/2019

El proper dijous 6 de juny de les 10 a les 19.30 h, l’espai Les Albes (Campins) acollirà la Jornada de presentació del Pla d’igualtat de gènere i desenvolupament rural sostenible de la Reserva de la Biosfera del Montseny. La trobada és gratuïta i oberta a totes les persones interessades. És recomanable inscriure's prèviament al correu electrònic p.montseny.rbiosfera@diba.cat.

La Reserva de la Biosfera del Montseny, com tots els organismes emparats per les Nacions Unides, treballar per l’assoliment dels Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS), el cinquè dels quals és la Igualtat de gènere.

D’aquest compromís neix el Pla d’igualtat de gènere i desenvolupament rural sostenible de la Reserva de la Biosfera del Montseny, que es vol donar a conèixer en aquesta jornada, així com les accions que se’n deriven, encaminades a transformar les relacions de gènere i a propiciar una societat igualitària, basada en el respecte i l’equitat.

La presentació del Pla d’igualtat de gènere és el marc idoni per compartir les experiències de les dones en clau Reserva de la Biosfera. Al llarg de la Jornada, dones del Montseny i de les Terres de l’Ebre ens explicaran els seus projectes, les seves vivències, com aprenen, com treballen i com fan xarxa.

Així mateix, entre d’altres activitats, Sandra Ezquerra (directora de la Càtedra UNESCO Dones, Desenvolupament i Cultures de la Universitat de Vic, professora de Sociologia i activista social) oferirà la ponència “Economia feminista: com posar la vida en el centre”; es presentaran programes d’igualtat a municipis de la Reserva de la Biosfera com Arbúcies i la Garriga; i podreu assistir a la Taula d’experiències - Dones del Montseny amb representants i participants del taller “Les dones del Montseny aprenem juntes”, de l’Associació de dones “Les Arremangades” i de la Cooperativa Drapard.

En aquest enllaç podeu descarregar-vos el programa de la Jornada i consultar-ne tots els detalls.

Si bé la jornada és gratuïta i oberta a tothom, és recomanable inscriure's en el correu electrònic següent: p.montseny.rbiosfera@diba.cat.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny,