Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Montseny Entre el 24 de juliol i el 30 d'agost

L'exposició sobre els '40 anys d'educació ambiental i conservació al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny' arriba al Brull

$urlFileEntry

Detall de l'exposició a la Rectoria del Brull. Autor: XPN

22/07/2020

Després d’estar exposada a l'Espai Montseny de Viladrau, la mostra itinerant '40 anys d'educació ambiental i conservació al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (1978-2018)' podrà visitar-se al Centre d’Informació de la Rectoria del Brull entre el 24 de juliol i el 30 d’agost, tots els dies de 9 a 15 h, excepte els dimecres i els dijous. Al setembre, viatjarà a Seva i a l’octubre, a Gualba. Comissariada per la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA), l'exposició està realitzada conjuntament per les diputacions de Barcelona i de Girona i el Parc Zoològic de Barcelona.

L'exposició “40 anys d'educació ambiental i conservació al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (1978-2018)” s’estructura en cinc mòduls organitzats temàticament al voltant de tres eixos: el Montseny com a escola de natura, amb el focus en l’equipament de Can Lleonart on es van iniciar els primers cursos i programes d’educació ambiental a Catalunya vinculats amb l’excursionisme i les bones pràctiques; el Montseny com a espai viu en què destaquen el patrimoni natural i la seva diversitat faunística, flora, paisatgística, geològica i la recerca científica així com l’espai habitat i les activitats tradicionals vinculades amb la sostenibilitat; i, en tercer lloc, el Montseny com a patrimoni mil·lenari on destaca el patrimoni arquitectònic i cultural, espai d’inspiració d'artistes.

Objectes i elements relacionats amb els continguts i un vídeo que presenta sis veus del territori que expliquen la seva activitat al Montseny des d'àmbits diferents (educació ambiental, interpretació, ramaderia, sector forestal, recerca científica i arts escèniques) completen la proposta.

Entre el 24 de juliol i el 30 d'agost la podreu visitar al Centre d'Informació de la Rectoria del Brull tots els dies, excepte els dimecres i els dijous, de les 9 a les 15 h.

Properes itineràncies

Un cop finalitzi la seva estada al Centre d’Informació de la Rectoria del Brull, l’exposició podrà visitar-se de l’1 al 24 de setembre a La Polivalent, de Seva, i a continuació i fins al 19 d’octubre al Punt d’Informació de Gualba a Can Figueres.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Educació ambiental, Diputació de Barcelona, Montseny, ODS, Educació ambiental, Divulgació, Biodiversitat, Exposicions, general,

CookiesEU