Foix | Garraf | Olèrdola
En el Conjunt monumental d'Olèrdola

La Matinal dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix aplega prop de 250 persones

$urlFileEntry

Instant de la Matinal. Autor: XPN

11/11/2019

El diumenge 3 de novembre, dins el programa Viu el parc dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix, es va celebrar la Matinal al recinte del Conjunt monumental d'Olèrdola. La jornada va omplir l'indret de tallers, música i activitats diverses.

El dia es va aixecar núvol i a les 9 h ja començava a ploure. Semblava que s'hauria d'anul·lar l'acte, però a les 10 h va deixar de ploure i, tot i que durant tot el matí va bufar molt el vent, el cel es va aclarir i va deixar un dia fantàstic per als molts fotògrafs que participaven en el Concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix que, enguany, celebrava la seva XXV edició.

A les 11.30 h, amb una hora de retard a causa de la pluja, van començar els tallers programats: un de capes i corones de cartolina, un d'espases de cartó i un tercer de corones florals amb feltre. La participació en els tallers va ser tot un èxit i van tenir una gran afluència de públic fins a les 14 h. Els jocs de fusta gegants de Fefe i Cia. ens va acompanyar durant tot el matí amb un grapat de propostes per a totes les edats perquè tothom pogués passar una estona d'allò més divertida.

Mostra de productors del Parc a taula

Enguany, el programa Parc a taula també va tenir presència a la Matinal, amb una mostra de productors de vins ecològics i també d'embotits artesans.

Espectacle final

A les 12,30 h, i com a cloenda de la Matinal, en Fefe i Cia. ens va oferir un espectacle d'animació amb cançons de tardor i de castanyada que va fer jugar i ballar tot el públic assistent. La pluja i el vent no va impedir que les prop de 250 persones que es van apropar a la Conjunt monumental d'Olèrdola poguessin gaudir d'un matí ple d'activitats lúdiques familiars.

Per a més informació sobre el 26è Viu el parc dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix, consulteu el programa [PDF].

compartir

Font de la informació: Viu el parc

Categoria: Educació ambiental, Parc a taula, Foix, Garraf, Olèrdola, Parc a taula, Parc a Taula, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,