caes

Parc Agrari Consulteu la llista de pagesos al web del Parc Agrari

Pagesos del Parc Agrari porten productes alimentaris als domicilis que ho demanin

25/03/2020

Davant la situació de confinament per la pandèmia de la COVID-19, pagesos i elaboradors locals del Parc Agrari del Baix Llobregat i de la Xarxa Productes de la Terra, impulsada per la Diputació de Barcelona, han posat en marxa diferents iniciatives per fer arribar aquests productes de proximitats als domicilis particulars.

El Parc Agrari del Baix Llobregat ha posat en marxa una iniciativa per lliurar comandes a casa. En aquest enllaç trobareu la relació i dades de contacte dels pagesos de Sant Boi de Llobregat, el Prat de Llobregat, Gavà, Viladecans, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Sant Climent de Llobregat i el Papiol que ofereixen aquest servei.

La Xarxa Productes de la Terra és una agrupació voluntària de dotze ens locals d’àmbit supramunicipal impulsada per la Diputació de Barcelona que aplega més d’un miler d’empreses productores i elaboradores de productes alimentaris de qualitat de la demarcació de Barcelona. El seu objectiu principal és enfortir aquest teixit empresarial, per tal que les empreses siguin més competitives i sostenibles, i els territoris més atractius i de qualitat.

Més iniciatives

Per la seva banda, el Consell Comarcal del Maresme ha posat a l'abast de la població un mapa en què es localitzen les empreses de la Xarxa del Maresme per poder fer comandes directament. Quan es clica a sobre de cada productor, es pot trobar la informació de contacte per poder realitzar la comanda.

compartir

Font de la informació: Diputació de Barcelona

Categoria: Parc Agrari, ODS, Diputació de Barcelona, general,