Sant Llorenç-Obac
Elaborada amb dades emmarcades en el Pla de seguiment del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Defensa de la tesi doctoral sobre l'ecologia del senglar

$urlFileEntry

Portada de la tesi. Autor: Albert Peris

23/12/2019

El divendres 22 de novembre, Albert Peris, guarda del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, va defensar la tesi doctoral 'Ecologia del senglar (Sus scrofa) en ambients mediterranis' a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La tesi doctoral, desenvolupada en bona part amb el treball i les dades obtingudes dins el marc del Pla de seguiment del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, estudia la viabilitat del trampeig fotogràfic per estimar l’abundància de l'espècie i aprofundeix en l’ecologia espacial dels senglars.

Aquestes dades, escasses encara, permetran orientar les estratègies de gestió d’aquest ungulat que ha incrementat notablement las seves poblacions i els conflictes amb les activitats humanes les darreres dècades.

Les entitats i administracions que han participat en la tesi "Ecologia del senglar (Sus scrofa) en ambients mediterranis" són la Universitat Autònoma de Barcelona, el Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge (SEFaS) i la Diputació de Barcelona.

 

 

compartir

Font de la informació: Albert Peris i XPN

Categoria: Sant Llorenç-Obac, Paisatge, Biodiversitat, fauna, vertebrats, mamífers, hàbitats, Normativa, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Informació tècnica, Divulgació, Ponències, Publicacions, Diputació de Barcelona,