Sant Llorenç-Obac
Amb nombroses activitats

2a edició de la Fira ViBa, Fira del Vi del Bages

$urlFileEntry

Detall del cartell. Autor: Fira ViBa

03/06/2019

Del 7 al 9 de juny, Manresa acollirà la segona edició de la FiraViBa, la Fira del Vi del Bages, que té un clar caràcter popular. El programa inclou tastos de vins, gastronomia, art, la Nit de Picapolls i una jornada professional, entre moltes altres activitats. L’activitat vitivinícola és un important eix vertebrador del territori que uneix agricultors, productors, comerciants, restauradors i administració local.

Els tastos de vins, la gastronomia i l’art seran els ingredients centrals de la segona edició de la Fira ViBa, la Fira del Vi del Bages, que se celebrarà a Manresa del 7 al 9 de juny amb l’objectiu de posar en valor la cultura vitivinícola del territori i esdevenir una festa per a la ciutadania.

Després de l’èxit de participació i la bona acollida de la primera edició, el programa d’enguany dona continuïtat a la Fira de vins de la DO Pla de Bages i potencia la mostra gastronòmica, inclou una nova edició de la Nit de Picapolls, el Vi_suals 19, una jornada per a professionals i una ruta guiada per les tines de la Vall del Flequer, entre d’altres activitats.

L’organització és a càrrec de BagesImpuls! i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Pla de Bages amb el suport de l’Ajuntament de Manresa. El certamen compta amb BBVA CX com a patrocinador principal. L’entitat financera, per segon any consecutiu, dona suport a la iniciativa fent palesa la seva proximitat i vinculació amb el territori.

Ruta de les tines a peu de vinya amb tast de vins

Dins les nombroses iniciatives i propostes de la fira, el diumenge 9 de juny al matí es farà una ruta guiada de sis quilòmetres per les tines de la vall del Flequer, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, per conèixer aquest patrimoni únic, amb un tast de vins de la DO Pla de Bages i productes del programa Parc a taula. La sortida serà a les 9.30 h des de la plaça Infants en autobús. La durada prevista de l’activitat és de tres hores. Per participar a l’activitat, cal fer reserva prèvia a www.firaviba.cat.

Podeu consultar tota la programació de la fira a la seva pàgina web.

compartir

Font de la informació: Fira ViBa, la Fira del Vi del Bages

Categoria: Sant Llorenç-Obac, Parc a taula, Diputació de Barcelona,