Sant Llorenç-Obac
Dissabte, 15 de juliol, al castell de Talamanca

Òpera als parcs arriba al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

$urlFileEntry

Torre del castell. Autor: XPN

10/07/2017

El dissabte 15 de juliol a les 21 h, el castell de Talamanca, dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, serà l’escenari perfecte per gaudir de la sarsuela “Cançó d’amor i de guerra”. L’espectacle, que forma part del cicle Òpera als parcs i del programa Viu el parc, és obert a tothom i gratuït.

Amb el nom Òpera als parcs, la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona va iniciar el passat mes de març un nou programa de difusió cultural als espais naturals protegits de la seva demarcació.

L'objectiu del cicle, format per quatre concerts en diferents poblacions situades al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, Parc del Castell de Montesquiu, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Parc del Garraf, és connectar la disciplina artística de l'òpera amb la natura.

El primer concert va tenir lloc l'11 de març al Teatre de la Garriga - El Patronat, amb un programa titulat ”Dones regents de la lírica”, una activitat inclosa també dins la Setmana de les Dona d'aquesta població vallesana.

A continuació, el diumenge 21 de maig el Parc del Castell de Montesquiu va ser l’escenari de “Schubert de prop”, un espectacle dedicat a l’obra d’aquest compositor austríac considerat l’introductor del Romanticisme.

Li arriba el torn, ara, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. El proper dissabte 15 de juliol a les 21 h, els assistents podran gaudir al castell de Talamanca de “Cançó d’amor i de guerra”, la sarsuela estrenada al Teatre Nou de Barcelona l’any 1926 i coneguda sobretot per la sardana del mateix nom; un concert amb cor, tres solistes i un pianista.

Finalment, el cicle es tancarà el mes de novembre a Begues, al Parc del Garraf, amb el recital “Passió per l’òpera”.

Òpera als parcs connecta el gènere musical de l’òpera amb la natura i l’obre a un públic més ampli, resident en poblacions de la Xarxa de Parcs Naturals. Totes les sessions del cicle són gratuïtes i tenen una finalitat educativa, per la qual cosa compten amb una introducció sobre cadascuna de les obres a càrrec d’un director artístic.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Sant Llorenç-Obac, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,