Xarxa de Parcs Naturals
Es poden presentar mitjançant el registre electrònic

Nou termini per sol·licitar les subvencions 2020 de la Xarxa de Parcs Naturals

$urlFileEntry

Biomassa a Arbúcies. Autor: OTPMIFDA

29/05/2020

El termini de presentació de les sol·licituds de les subvencions 2020 de la Xarxa de Parcs Naturals s’inicia el dimarts 2 de juny del 2020 i finalitza el dilluns 6 de juliol del 2020. Podeu consultar les bases i els formularis a la pàgina Informació administrativa - Subvencions a particulars i/o entitats sense ànim de lucre de la Xarxa de Parcs Naturals.

Es poden sol·licitar subvencions per a explotacions forestals, empreses agrícoles-ramaderes i de serveis, millora d'habitatges, restauració del patrimoni arquitectònic, entitats culturals i instal·lacions tèrmiques amb biomassa.

Es tracta de subvencions en l’àmbit del Parc Natural del Montseny, Parc del Castell de Montesquiu, Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc del Garraf, Parc d'Olèrdola, Parc del Foix i Parc Natural de la Serra de Collserola.

Trobareu les bases i els formularis en aquest enllaç.

Per a dubtes i aclariments, podeu posar-vos en contacte amb l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals: ot.parcsn@diba.cat.

Temporalment, el registre presencial de la Diputació de Barcelona romandrà tancat si bé l'Oficina de Registre, ubicada a la planta baixa de Can Serra, tornarà a atendre presencialment la ciutadania a partir del dilluns 15 de juny, de dilluns a divendres, de les 10 a les 13 h.

Així mateix, el registre electrònic estarà operatiu les 24 hores del dia, de dilluns a diumenge.

S'amplia el període d'execució

El RD 537/2020, de 22 de maig, va disposar la represa o reinici, segons el cas, dels terminis administratius suspesos en aplicació del RD 463/2020, de 14 de març, amb efectes a partir del dia 1 de juny de 2020. Per aquest motiu, es modifica el termini d’execució de les subvencions atorgades fins al 19 d’agost del 2020. Les subvencions podran justificar-se, entre el 20 d’agost i al 20 de novembre de 2020. Aquesta represa de terminis no afecta les subvencions per a les entitats culturals.

Informació administrativa

A la pàgina web Informació administrativa trobareu també tota la informació necessària per poder realitzar tràmits administratius, permisos per a activitats, consultar les beques i convocatòries de treball i les subvencions que poden rebre els particulars i/o entitats sense ànim de lucre, els centres d'educació i ensenyament i els ajuntaments que participin en la campanya Coneguem els nostres parcs, entre d'altres.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Xarxa de Parcs Naturals, Biodiversitat, Diputació de Barcelona, ODS,