Ja podeu consultar les prop de vint activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', s’han organitzat durant el tercer trimestre del 2019. Els diversos tallers, exposicions, hora del conte, etc. tindran lloc a les onze biblioteques del Maresme, membres de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, adscrites al programa.
Durant els mesos d’estiu, podeu continuar gaudint dels parcs i de les biblioteques. En aquesta ocasió, el programa "Parcs i biblioteques... naturalment!" commemora el Dia Internacional de la Capa d’Ozó (16 de setembre), una efemèride proclamada per l'Assemblea General de les Nacions Unides que impulsa les accions i la col·laboració per protegir-la i per mitigar el canvi climàtic.
Al programa trimestral juliol - setembre 2019 trobareu una vintena d’activitats entre les quals hi ha tallers familiars, laboratoris de lectura, l’hora del conte, exposicions i festes.
Un projecte pioner
Aquest programa, nascut l’any 2017 fruit de la col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, apropa la ciutadania al territori i al seu entorn natural més immediat perquè aprengui a gaudir-lo i es sensibilitzi sobre la necessitat de conservar-lo.
Una iniciativa que convida tothom a gaudir més i millor del seu entorn natural més proper, ja sigui el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral o el Parc de la Serralada de Marina, tots tres amb part del seu territori dins la comarca del Maresme.
La iniciativa es desplega a les biblioteques següents: Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella; Biblioteca Ilturo de Cabrera de Mar; Biblioteca de Cabrils; Biblioteca Joan Coromines del Masnou; Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró; Biblioteca M. Serra i Moret de Pineda de Mar; Biblioteca Jaume Perich i Escala de Premià de Dalt; Biblioteca Can Llaurador de Teià; Biblioteca Can Baratau de Tiana; Biblioteca de Tordera, i Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt.
Seguiu-nos a les xarxes socials
Per a més informació, us convidem a seguir les activitats a través de les xarxes socials:
· Pàgina web.
· Twitter: @bibliotequesXBM i @xarxadeparcs.
· Etiqueta: #ParcsiBilios.
També us recomanem que visiteu el Prestatge Virtual d'Espais Naturals (#PVnaturals). Hi trobareu un ampli ventall de recursos com recomanacions literàries, notícies, selecció de webs, aplicacions per a mòbil, etc. relacionats amb el món de la literatura.