Garraf | Xarxa de Parcs Naturals
De la mà de l'arquitecta sarda Barbara Boi

Parc a taula rep la visita del programa Maistru Torra

$urlFileEntry

B. Boi als horts de Can Grau. Autor: Parc a taula

22/03/2019

El programa Maistru Torra, finançat per la regió de Sardenya, fomenta la mobilitat nacional i transnacional dels sards a través de la realització d'experiències de treball de durada variable en empreses, entitats, organitzacions i centres de recerca que operen en els següents sectors: turisme sostenible, ambiental i cultural; agroindústria; energies renovables; biotecnologia i productes farmacèutics.

I és en el marc del programa Maistru Torra que, del 24 de febrer al 5 març del 2019, Parc a taula ha comptat amb la col·laboració de la sarda Barbara Boi, arquitecta i docent de professió, amb experiència laboral en planificació urbanística, restauració del patrimoni històric i dinamització socioeconòmica.

Durant la seva estada a Barcelona, Bàrbara Boi i responsables del programa Parc a taula han pogut intercanviat experiències amb programes afins, com el programa Gruppo di Azione Locale Sole Grano Terra (GAL SGT) de les regions sardes del Sarrabus-Gerrei, Trexenta i Campidano di Cagliari. Boi també ha estat implicada en el pla de comunicació del Parc a taula i en la definició d’indicadors de gestió d'aquest programa. Així mateix, ha tingut l’oportunitat de conèixer alguns dels territoris adherits al programa com el Parc del Garraf, diverses iniciatives territorials vinculades amb el Parc a taula (Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts i els horts de Can Grau dedicats a la recuperació del conreu d'espigall al Parc del Garraf) i algunes de les empreses adherides al programa (Cuscó Berga).

Trobareu més informació del programa Maistru Torra en aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Parc a taula

Categoria: Garraf, Xarxa de Parcs Naturals, Parc a taula, Parc a Taula,