Montseny | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals
Tots els caps de setmana

Fins a finals d'any, gaudiu dels programes de passejades guiades arreu dels parcs

$urlFileEntry

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN

10/09/2019

Durant els caps de setmana, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Els parcs que ofereixen passejades guiades anuals són els següents:

· Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera. Programa 2019.

· Parc del Castell de Montesquiu. Programa 2019.

· Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Programa 2019.

· Parc del Montnegre i el Corredor. Programa 2019.

· Parc de la Serralada Litoral. Programa 2019.

· Parc de la Serralada de Marina. Programa 2019.

· Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix. Programa 2019.

Dins l'ampli ventall d'activitats que hi trobareu, n'hi ha, d'una banda, per conèixer la biodiversitat dels espais protegits, els boscos i ocells, castanyes i bolets, plantes i remeis casolans i, d'una altra, aquelles que ressegueixen les històries i llegendes, el llegat artístic i poètic i el patrimoni cultural de cada Parc.

Les passejades són guiades per grans coneixedors del territori que ajudaran els participants a interpretar i comprendre els paisatges i descobrir els racons amagats dels parcs i dels seus municipis. Habitualment tenen una durada d'entre dues i quatre hores i van dirigides a un públic general i familiar.

Podeu consultar totes les passejades en aquesta pàgina web, als diversos programes i, a mesura que s'acosti la data, a l'Agenda dels parcs - itineraris guiats.

A la majoria de les passejades és imprescindible inscriure's prèviament per tenir garantida la participació. En ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Animeu-vos a descobrir mil i un racons dels espais naturals protegits que formen la Xarxa de Parcs Naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Marina, Litoral, Montesquiu, Foix, Garraf, Montnegre-Corredor, Olèrdola, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, Educació ambiental,