Montseny | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals
Consulteu els programes diversos

Gaudiu dels cicles de passejades guiades de la Xarxa de Parcs Naturals

$urlFileEntry

Passejades guiades. Autor: Oriol Clavera

18/04/2019

Durant tot l'any, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen els caps de setmana passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En moltes ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Les passejades que s'ofereixen són guiades per grans coneixedors del territori que ajudaran els participants a interpretar i comprendre els paisatges i descobrir els racons amagats dels diversos parcs i dels seus municipis. Habitualment tenen una durada d'entre 2 i 4 hores i van dirigides a un públic general i familiar.

Els parcs que ofereixen passejades guiades anuals són els següents:

· Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera. Programa 2019.

· Parc del Castell de Montesquiu. Programa 2019.

· Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Programa 2019.

· Parc del Montnegre i el Corredor. Programa 2019.

· Parc de la Serralada Litoral. Programa 2019.

· Parc de la Serralada de Marina. Programa 2019.

· Parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix. Programa 2019.

Dins l'ampli ventall d'activitats que trobareu, n'hi ha, per una banda, per conèixer la biodiversitat dels espais protegits, els boscos i ocells, castanyes i bolets, plantes i remeis casolans i, per una altra, altres que ressegueixen les històries i llegendes, el llegat artístic i poètic i el patrimoni cultural de cada Parc.

Podeu consultar totes les passejades en aquesta pàgina web, als diversos programes i, a mesura que s'acosti la data, a l'Agenda dels parcs - itineraris guiats.

A la majoria de les passejades és imprescindible inscriure's prèviament per tenir garantida la participació. En moltes ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Animeu-vos a descobrir mil i un racons dels espais naturals protegits que formen la Xarxa de Parcs Naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Marina, Litoral, Montesquiu, Foix, Garraf, Montnegre-Corredor, Olèrdola, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, Educació ambiental,