Xarxa de Parcs Naturals
Amb la participació, entre d'altres, de Carles Castell, Catalina Chamorro, Sandra Carrera i Laia Botey

Inscripcions obertes a la jornada tècnica en línia 'Parcs naturals i zones periurbanes, espais per a la salut'

$urlFileEntry

Detall del programa. Autor: XCT

10/07/2020

Ja us podeu inscriure a la jornada tècnica 'Parcs naturals i zones periurbanes, espais per a la salut'. Organitzada el proper 21 de juliol per la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’hi aborda el paper clau que poden tenir els ens locals com a dinamitzadors i promotors de la conservació del patrimoni natural dels municipis. Hi haurà ponències, taula de debat i presentació d'experiències municipals d’èxit. La sessió serà en línia a través de Zoom i és necessari inscriure-s'hi prèviament.

La jornada 'Parcs naturals i zones periurbanes, espais per a la salut' tindrà lloc el dimarts 21 de juliol entre les 11 i les 13 h i s’iniciarà amb una presentació de Carles Dalmases, cap de l’Oficina Tècnica de Planificació i Anàlisi Territorial de la Diputació de Barcelona. A continuació, Catalina Chamorro, cap del Servei de Salut pública de la Diputació de Barcelona, oferirà una ponència sobre salut i natura en el marc dels Objectius de desenvolupament sostenible (ODS) a escala municipal, i Carles Castell, tècnic de la Xarxa de Parcs Naturals, presentarà la Guia per al disseny d’itineraris periurbans saludables en el marc de la Xarxa de Parcs Naturals i el programa “Healthy Parks, Healthy People”, de la Federació EUROPARC.

S’oferirà també una taula debat sobre ‘Salut i Natura: quin rol hi pot jugar l’àmbit municipal?’, amb Sandra Carrera (Xarxa per a la Conservació de la Natura) i Laia Botey (Som Natura), i es donaran a conèixer experiències d’èxit en salut i natura en l’àmbit municipal com els casos de Castellar del Vallès i de Sant Andreu de la Barca.

Josep Tarín, diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals, Enric Llorca, alcalde de Sant Andreu de la Barca, i Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès, clouran la jornada.

'Parcs naturals i zones periurbanes, espais per a la salut' s’adreça principalment a representants polítics i tècnics municipals, serà en línia a través de Zoom i cal inscripció prèvia mitjançant aquest formulari en línia. Uns dies abans, s’enviarà als inscrits l’enllaç per connectar-se.

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Xarxa de Parcs Naturals, Biodiversitat, flora, fauna, hàbitats, Normativa, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Divulgació, Ponències, Webs, Diputació de Barcelona, ODS,