caes

Montseny | Marina | Xarxa de Parcs Naturals Us els podeu descarregar a la web d'Educació ambiental a la XPN

Retallables del monestir de Sant Jeroni de la Murtra i del castell de Montsoriu

11/03/2019

A la pàgina web de la Xarxa de Parcs Naturals trobareu els retallables del monestir de Sant Jeroni de la Murtra, ubicat al Parc de la Serralada de Marina, i del castell de Montsoriu, al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Es tracta de dues publicacions nascudes en el marc de la campanya escolar del Viu el parc que, ara, es posen a l’abast de tothom.

Cada retallable inclou informació tant del Parc corresponent com de l’edifici a més a més de les instruccions per retallar i muntar en paper una reproducció a escala ja sigui del monestir de Sant Jeroni de la Murtra, construcció del segle XV ubicada a Badalona, o del castell de Montsoriu, impressionant castell palau d'època gòtica, cap i casal dels vescomtes de Cabrera situat en el límit dels termes municipals d'Arbúcies i de Sant Feliu de Buixalleu.

Us els podeu descarregar en aquests enllaços:

· Retallable del monestir de Sant Jeroni de la Murtra (Parc de la Serralada de Marina) [PDF].

· Retallable del castell de Montsoriu (Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Motseny) [PDF].

En el cas del retallable del monestir de Sant Jeroni de la Murtra, aquest es lliurarà als alumnes de les escoles de l’àmbit dels parcs que participaran en el programa escolar i, també, a la festa Matinal que enguany tindrà lloc el diumenge 24 de març precisament als entorns del monestir.

Per la seva banda, trobareu el retallable del castell de Montsoriu a la carpa itinerant que commemora els 40 anys de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Per a saber les dates de la itinerància, consulteu aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Marina, Educació ambiental, Viu el parc, Xarxa de Parcs Naturals, general,