Foix Amb la presència d'artistes italians i grecs

Cita anual del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges al Parc del Foix

Barbas, Frana i Coronzu. Autor: Tramoia Cultura
Barbas, Frana i Coronzu. Autor: Tramoia Cultura
22/11/2019

El cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges enfila la recta final de l’edició d’enguany. El diumenge 10 de novembre, va tenir lloc al Parc del Foix el recital amb el poeta alguerès Antonio Coronzu acompanyat del multiinstrumentista i compositor grec Christos Barbas i de Peppe Frana, músic italià.

Montesquiu Del 30 de novembre fins al 26 de gener del 2020

Darrera mostra del cicle d'exposicions temporals actual a la Cabanya del Castell

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
22/11/2019

Arriba la darrera mostra del cicle actual d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell, dins l'àmbit del Parc del Castell de Montesquiu. Entre el 30 de novembre i el 26 de gener del 2020, podeu visitar la mostra de pintures a l'oli de Maria Teresa Reig Subirà, 'Pintant passen les hores volant i em sento feliç'. L'entrada és lliure i gratuïta, tots els caps de setmana i festius. 

 
Litoral Un accés terrestre difícil dificultava l'operació

Es retira l'antena obsoleta del turó dels Oriols

Antena enretirada. Autor: CPSL
Antena enretirada. Autor: CPSL
22/11/2019

S’ha retirat l’antena tombada que coronava el turó dels Oriols, entre els municipis d'Argentona i de Cabrera de Mar, al Parc de la Serralada Litoral. El turó dels Oriols, situat a 323 m d’altitud, gaudeix d’unes vistes obertes al mar i a l’interior, amb el castell de Burriac en primer terme.

Litoral Properament es donarà a conèixer el lloc i la data del lliurament de premis

Premi del públic de l'11è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

'¿Quién dijo foto?'. Autora: C. P. Deibe Lombardo
'¿Quién dijo foto?'. Autora: C. P. Deibe Lombardo
21/11/2019

Si el dimarts 5 de novembre es va reunir el jurat de l'11è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral per escollir les fotografies guanyadores dels Premis del jurat de l'edició d'enguany, ara ja es coneix el Premi del públic. 

Guilleries-Savassona Es va elegir nou president i vicepresident del Consorci

Se celebra l'Assemblea General del Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Joan Riera, nou president del Consorci. Autor: XPN
Joan Riera, nou president del Consorci. Autor: XPN
20/11/2019

El 23 d’octubre a les 18 h a l’Oficina de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, a Vilanova de Sau, es va celebrar l’Assemblea General del Consorci, amb la participació dels representants de tots els ens que la conformen.

Montseny | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Montesquiu | Garraf | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals El període per presentar la sol·licitud comença el 21 de novembre i acaba el 19 de desembre

Subvencions a les despeses del transport escolar de la campanya Coneguem els nostres parcs 2020

Alumnes durant el programa. Autor: Coneguem parcs
Alumnes durant el programa. Autor: Coneguem parcs
20/11/2019

La Diputació de Barcelona ha aprovat les bases reguladores de subvencions als ajuntaments de la província de Barcelona per fer front a les despeses del transport escolar de la campanya Coneguem els nostres parcs 2020 (de gener a juny), segons publica el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del 14 de novembre. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 19 de desembre.

Foix | Garraf | Olèrdola El proper dijous 28 de novembre a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Us convoquem al 3r Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

Detall del cartell. Autor: XPN
Detall del cartell. Autor: XPN
19/11/2019

El proper dijous 28 de novembre de les 17 a les 19 h, l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes acollirà el 3r Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) als parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix. L'esdeveniment és gratuït i obert a totes aquelles persones interessades, si bé és necessari inscriure-s'hi prèviament.

Foix | Garraf | Olèrdola En el Conjunt monumental d'Olèrdola

La Matinal dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix aplega prop de 250 persones

Instant de la Matinal. Autor: XPN
Instant de la Matinal. Autor: XPN
11/11/2019

El diumenge 3 de novembre, dins el programa Viu el parc dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix, es va celebrar la Matinal al recinte del Conjunt monumental d'Olèrdola. La jornada va omplir l'indret de tallers, música i activitats diverses.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.