Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Substitueixen vehicles més antics i contaminants

Nous vehicles híbrids per a la Xarxa Parcs Naturals

20/02/2020

La Diputació de Barcelona ha incorporat onze nous cotxes híbrids a la flota de vehicles de la Xarxa de Parcs Naturals, que substituiran altres onze vehicles més vells i contaminants que estaven en servei.

Montseny | Xarxa de Parcs Naturals El 10 de març a l'Institut d'Estudis Catalans

Es presenta el 4t Premi Rafael Patxot i Jubert

Portada. Autor: IEC
Portada. Autor: IEC
19/02/2020

El proper dimarts 10 de març a les 18 h, la Sala Pere i Joan Corominas de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) acollirà la presentació de 'La Patum de Berga: festa, guerra i política', obra d'Albert Rumbo Soler i 4t Premi Rafael Patxot i Jubert.

Fins al 26 d'abril

Noves exposicions a Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts

Cartells de les mostres. Autor: Vallgrassa
Cartells de les mostres. Autor: Vallgrassa
18/02/2020
Durant els mesos de febrer, març i abril, Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts acull una nova exposicions de gravat i una nova mostra de fotografia. Podeu visitar-les de divendres a diumenge, entre les 10 i les 14 h.
Garraf | Olèrdola Els parcs continuen treballant per la sostenibilitat del territori

Els parcs del Garraf i d'Olèrdola renoven el distintiu Biosphere

Representants dels parcs. Autor: XPN
Representants dels parcs. Autor: XPN
18/02/2020

Un total de cinquanta empreses i entitats, entre les quals hi havia el Parc del Garraf, el Parc d'Olèrdola i càmpings, restaurants, oficines de turisme, empreses d’activitats, gremis, platges, ajuntaments, etc. van rebre el distintiu Biosphere en reconeixement a la bona feina feta durant l'any 2019. L'acte va tenir lloc el dijous 13 de febrer a la sala d’actes de la Casa del Mar de Vilanova i la Geltrú.

Xarxa de Parcs Naturals Recull tota la informació de les activitats, equipaments, serveis, el temps, notificacions, etc.

Descarregueu-vos 'Parcs Naturals', l'app amb tota la informació i serveis de la XPN

Avatar de l'app. Autor: XPN
Avatar de l'app. Autor: XPN
17/02/2020
Ja us heu instal·lat l'aplicació 'Parcs Naturals' per a telèfons mòbils i tauletes que aplega onze espais naturals de la XPN? Tindreu a l'abast tota la informació del Parc del Castell de Montesquiu, Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc del Garraf, Parc d’Olèrdola, Parc del Foix i Parc Fluvial del Besòs.
Xarxa de Parcs Naturals Aplega més de 220 itineraris i 650 punts d'interès

Tots els itineraris senyalitzats de la Xarxa de Parcs Naturals en una app

'Itineraris Parcs'. Autor: Oriol Clavera
'Itineraris Parcs'. Autor: Oriol Clavera
17/02/2020
La nova versió de l'app Itineraris.Parcs inclou novetats i millores com la descàrrega de tracks, un nou control de capes (amb capa de l'ICGC), la visualització d'imatges millorada i l'adaptació de la realitat augmentada a les darreres versions d'Android.
Litoral Amb un grup de set alumnes de l'Institut Jaume Almera de VIlassa de Dalt

Primera jornada de servei comunitari al Parc de la Serralada Litoral

Grup d'alumnes i educadora. Autor: XPN
Grup d'alumnes i educadora. Autor: XPN
17/02/2020

El dissabte 8 de febrer va tenir lloc la primera jornada del servei comunitari d'aquest curs que el Parc de la Serralada Litoral realitza amb l'Institut Jaume Almera de Vilassar de Dalt. Amb l'acompanyament del guardes del Parc i d'una narradora educadora que proposava el fil conductor de les activitats, un grup de set alumnes va desenvolupar diferents tasques durant tot un matí.

Xarxa de Parcs Naturals S'edita 'Som la Xarxa de Parcs Naturals'

Una passejada virtual per la Xarxa de Parcs Naturals

11/02/2020

Després dels vídeos corresponents a cadascun dels dotze espais naturals que formen la Xarxa de Parcs Naturals, s'ha editat recentment el vídeo "Som la Xarxa de Parcs Naturals", un peça única que aplega i destaca indrets i activitats rellevants de tots els parcs de la XPN. Gaudiu-ne al canal Youtube de la XPN.

Parc Agrari Hi haurà xerrades, tallers, mostra de productes i sorteig de cistella Producte Fresc

Jornada de difusió del Projecte BRAAVA al Parc Agrari

Assortiment de bràssiques. Autor: XPN
Assortiment de bràssiques. Autor: XPN
10/02/2020

El diumenge 1 de març, la Masia Can Comas del Parc Agrari del Baix Llobregat ofereix una nova jornada gratuïta per descobrir la gran família de les cols. El Projecte BRAAVA és una iniciativa que està desenvolupant la Fundació Miquel Agustí, impulsada pel Consorci del Parc Agrari, amb l'objectiu d'introduir noves varietats de BRAssiques amb Alt Valor Afegit, adaptades a la zona del Baix Llobregat, com a opció per a la diversificació  productiva i econòmica del sector hortícola del Parc Agrari.

S'estan mostrant 1 - 10 de 20 resultats.