Xarxa de Parcs Naturals
Tindrà lloc el dijous 17 d'octubre

'La col·laboració publicoprivada en la gestió d'espais protegits', tema de la propera Jornada Tècnica d'Espais Naturals

$urlFileEntry

Jornada Tècnica. Autor: Sutterstock.com / Bess Hamitiï

25/07/2019

La jornada tindrà lloc el proper dijous 17 d’octubre a l'Escola de Teixits de Canet de Mar. La sessió és gratuïta i, properament, s’obriran les inscripcions.

La governança dels espais naturals protegits és un aspecte clau per a l’assoliment dels objectius de conservació i socioeconòmics definits en cada cas. El rol dels diversos agents públics i privats -administracions públiques, propietaris, entitats ambientalistes i del territori, empreses, la comunitat que hi viu o la societat en general- s’ha d’adequar al context territorial per tal d’optimitzar l’eficàcia de la gestió i garantir l’equitat social. Existeixen múltiples fórmules de governança, moltes de les quals ja s’han posat en pràctica a casa nostra amb resultats molt positius. A la propera Jornada Tècnica se’n presentaran algunes de les més rellevants i consolidades.

En aquest enllaç podeu consultar el contingut del programa. Ben aviat s’obriran inscripcions. Us en seguirem informant.

La proposta s'adreça principalment als responsables polítics i tècnics dels ajuntaments, consells comarcals i consorcis, i a tot el personal tècnic que treballi per a la gestió i conservació d’espais naturals, la gestió del territori i el medi ambient.  Així mateix, totes les persones interessades en aquestes temàtiques també hi són convidades.

La Jornada Tècnica d'Espais Naturals tindrà lloc a l'Escola de Teixits de Canet de Mar i està organitzada per l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i la Direcció de Serveis de Formació de la Diputació de Barcelona.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Xarxa de Parcs Naturals, Paisatge, Biodiversitat, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Divulgació, Ponències,