Prevenció Incendis

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Les podeu consultar i descarregar del web

Bases de la convocatòria extraordinària de selecció de personal per al Pla de Vigilància i Informació contra Incendis Forestals 2018 (PVI)

#pvidiba 2018. Autor: OTPMIF
#pvidiba 2018. Autor: OTPMIF
22/02/2018

La convocatòria d'aquest procés selectiu de personal ha de proveir la borsa del Pla de Vigilància i Informació contra Incendis Forestals per tal de cobrir un total de 182 places d'informadors, 40 guaites i 27 operadors de comunicacions de la campanya 2018.

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Amb la campanya 'Si arriba el foc, estàs preparat?'

La Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya impulsen una campanya per fomentar les franges de protecció contra incendis forestals

Barniol, Guiteras i Costa. Autor: Diputació Barcelona
Barniol, Guiteras i Costa. Autor: Diputació Barcelona
27/01/2018

Disposar d’una franja de protecció és la millor mesura contra els incendis forestals per tal d’evitar tant danys personals com materials en les edificacions situats enmig o al costat de terrenys forestals. Amb la campanya ‘Si arriba el foc, estàs preparat?’ s’iniciaran una sèrie d’accions per fomentar les mesures d’autoprotecció contra els incendis forestals a les urbanitzacions i habitatges aïllats. Es realitzaran xerrades adreçades a propietaris d’edificacions, ajuntaments, instal·lacions, parcel·les i veïns d’urbanitzacions.

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona A Solsona (17 de gener) i Santa Coloma de Farners (22 de gener)

Noves xerrades informatives del Pla d'Informació i Vigilància (PVI) contra Incendis Forestals 2018

Guaita. Autor: OTPMIF
Guaita. Autor: OTPMIF
13/01/2018

A l’inici del 2018 començarà un procés selectiu de personal per tal de proveir les borses del Pla d'Informació i Vigilància (PVI) contra Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona amb un primer objectiu de cobrir un total de 182 places d'informadors, 40 guaites i 27 operadors de comunicacions per a la campanya 2018.

Collserola El nombre d'incendis s'ha reduït respecte 2016 i 2015

Balanç de la campanya de prevenció d'incendis 2017

Reunió anual de la comissió d'incendis (2015). Autor: CPNSC
Reunió anual de la comissió d'incendis (2015). Autor: CPNSC
13/01/2018

Després de dos estius molt negatius, les dades del final de campanya ens donen unes xifres de nombre d’incendis properes a la mitjana dels últims 25 anys.

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Parc Agrari | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona | Parc Fluvial Besòs El termini de presentació de sol·licituds acaba el 28 de febrer del 2018

Aprovades les bases de les subvencions 2018 de la Xarxa de Parcs Naturals

Biomassa. Autora: Eva Guillamet / Diputació Barcelona
Biomassa. Autora: Eva Guillamet / Diputació Barcelona
11/01/2018

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del 3 de gener ha publicat les bases especifiques i la convocatòria de concessió de subvencions, corresponents a l'exercici 2018, mitjançant el procediment de concurrència competitiva amb l'objecte de fomentar les activitats d'explotacions forestals, empreses agrícoles i ramaderes, empreses de serveis, millora dels habitatges, restauració del patrimoni arquitectònic i de les entitats culturals i les instal·lacions tèrmiques amb biomassa en l'àmbit territorial dels espais naturals gestionats per la Diputació de Barcelona.

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Hi haurà xerrades prèvies a diversos municipis

Convocatòria de selecció de personal per al Pla d’Informació i Vigilància contra Incendis Forestals

Personal del PVI. Autor: OTPMIF
Personal del PVI. Autor: OTPMIF
18/12/2017

A l’inici del 2018 començarà un procés selectiu de personal per tal de proveir les borses del Pla d'Informació i Vigilància contra Incendis Forestals (PVI) de la Diputació de Barcelona amb un primer objectiu de cobrir un total de 182 places d'informadors, 40 guaites i 27 operadors de comunicacions de la campanya 2018.

Diputació de Barcelona S'emmarca en el Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2017

Jornada sobre bones pràctiques en la gestió forestal

Jornada. Autor: OTPMIF
Jornada. Autor: OTPMIF
17/12/2017

Tècnics de la Diputació de Barcelona van participar el dimarts 12 de desembre en una jornada organitzada per Forestal Catalana a Prats de Lluçanès.

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona Us el podeu descarregar en format digital

Es publica 'Restauració i millora forestal. Treballs per a la prevenció d'incendis forestals i la recuperació del bosc'

Detall de la portada. Autor: OTPMIF
Detall de la portada. Autor: OTPMIF
27/11/2017

La Diputació de Barcelona, que treballa des de fa més de quinze anys en la restauració i millora forestal per a la prevenció dels incendis forestals, edita amb la col·laboració del CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals) el llibret 'Restauració i millora forestal. Treballs per a la prevenció d'incendis forestals i la recuperació del bosc'.

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona És la 21a edició

Les ADF Lluçanès i Sant Salvador de Guardiola guanyen els Premis Prevenció Incendis Forestals 2017

Conesa i Guiteras amb els guanyadors. Autor: Ò. Ferrer / Diba
Conesa i Guiteras amb els guanyadors. Autor: Ò. Ferrer / Diba
13/11/2017

L’ADF Lluçanès amb el projecte 360º i l’ADF Sant Salvador de Guardiola amb un projecte de formació adreçat a la població local han estat les ADF (Agrupacions de Defensa Forestal) guanyadores dels Premis de Prevenció d’Incendis 2017 que, des de fa 21 anys, convoca anualment la Diputació de Barcelona.

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona A Òdena

Debat sobre la planificació i la gestió forestal després d'un incendi amb propietaris de boscos

Jesús Calderer a la jornada. Autor: Diputació de Barcelona
Jesús Calderer a la jornada. Autor: Diputació de Barcelona
05/11/2017

La Diputació de Barcelona va organitzar el dijous 2 de novembre una jornada a Òdena sobre la gestió forestal d’un bosc després d’un incendi, adreçada a les associacions de propietaris forestals. La sessió, en la qual ha participat el diputat adjunt d’Espais Naturals, Jesús Calderer, va servir per exposar els treballs de restauració i prevenció que s’estan impulsant des de la Diputació conjuntament amb aquestes associacions de propietaris, tant de suport tècnic com econòmic, i que tenen una incidència directa en la prevenció d’incendis a més d’ajudar a millorar l’estabilitat i viabilitat dels boscos i posar-los en producció per al futur.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.