Garraf | Olèrdola
Celebrades el novembre del 2018, s'hi van presentar 44 comunicacions

Disponible la publicació de la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola

$urlFileEntry

Detall de la portada. Autor: XPN

14/05/2020

La Llibreria de la Diputació ja té disponible, per descarregar com a arxiu PDF o comprar en paper amb impressió a demanda, la publicació de la VIII Trobada d'Estudiosos del Garraf i d'Olèrdola. La Trobada va tenir lloc el 19 i 20 de novembre del 2018 a la Masia d'en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú.

La nova publicació recull les quaranta-quatre comunicacions presentades, tot un rècord en la història d'aquestes jornades iniciades a Sitges el 1987. Hi ha àmbits temàtics tan diversos com la gestió i l'ús públic, la fauna, la flora i la vegetació, i la geologia o el patrimoni històric i cultural.

En concret, a la Trobada es van presentar dotze comunicacions sobre gestió i preservació del medi natural; catorze sobre fauna; cinc sobre flora i vegetació; quatre sobre geologia; set sobre patrimoni arquitectònic i cultural, i dues sobre ús públic.

Aquests treballs representen una contribució inestimable al millor coneixement de la realitat dels parcs del Garraf i d'Olèrdola i els seus valors naturals, paisatgístics i culturals, i són de gran utilitat per al personal encarregat de gestionar-los i per a qualsevol persona interessada en la seva conservació.

Podeu descarregar-vos gratuïtament el recull en PDF en aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Llibres, revistes i CD, Garraf, Olèrdola, Paisatge, Educació ambiental, Biodiversitat, flora, fauna, hàbitats, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Informació tècnica, Divulgació, Ponències, Publicacions, Diputació de Barcelona, ODS,