Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Foix | Olèrdola | Garraf L'adhesió de les empreses a la CETS els aporta diversos beneficis

S'aprova la implementació de la Fase II de la Carta Europea de Turisme sostenible als parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

$urlFileEntry

II Fòrum Permanent. Autor: XPN

05/12/2019

El dijous 28 de novembre es va celebrar el 3r Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Una quarantena d’assistents, administracions, entitats i empreses, van poder escoltar els gestors dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix que van contextualitzar en quin punt es troba el projecte, el qual ha de portar a tot el territori una estratègia de turisme sostenible.  

Durant la primera part del Fòrum es van presentar les actuacions que s’estan treballant a partir del grup de treball, el grup tècnic que està tirant endavant les 32 iniciatives del pla d’actuacions (2017-2021). Es van presentar propostes concretes com el Mapa de camins d’activitats organitzades, la jornada de sensibilització de turisme sostenible que s’està organitzant des del Grup de treball i l’adequació d’un punt d’informació del Parc a l’estació de tren del Garraf.

A continuació, es va presentar i validar la metodologia de la Fase II del projecte i, per tant, es va aprovar la implantació de la Fase II de la CETS als parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix. Aquesta nova fase ha de permetre a les empreses interessades poder-se adherir al projecte i treballar conjuntament amb els espais protegits per un turisme d'acord amb els valors de conservació del territori.

L’adhesió de les empreses a la CETS, a part d’una estratègia conjunta amb els parcs, també aporta altres beneficis com una major difusió del seu negoci en l'àmbit català, estatal i europeu, possibilita l’accés a subvencions i compta amb els avantatges de treballar en xarxa en el territori.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web Turisme sostenible als espais naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Foix, Olèrdola, Planificació i avaluació, Garraf, Divulgació, Biodiversitat, Gestió del medi, Normativa, ODS, Recerca i seguiment, general,

CookiesEU