Marina
Només es pot circular en vies de més de 3 m d'amplada

El Parc de la Serralada de Marina recorda la normativa per circular amb bicicleta

$urlFileEntry

Ciclistes al Parc. Autor: XPN

29/05/2020
L'alta freqüentació de persones i esportistes al Parc de la Serralada de Marina d'aquests dies de desconfinament ha alertat particulars, entitats i ajuntaments sobre els possibles perills de trobar-se amb bicicletes per corriols, així com els problemes de conservació que suposa aquest trànsit per camins estrets. Per això, us recordem la normativa que regeix, d'obligat compliment. El Parc, a més, posarà senyalització de reforç.


Només es permet l'ús de la bicicleta en carreteres, pistes forestals o camins de passejada de més de 3 metres d’amplada, com indiquem en aquesta normativa. En aquest sentit, els ciclistes han de complir el que indiquen els senyals i és obligat respectar la preferència dels vianants i evitar causar-los molèsties. En aquest sentit, per pistes, la velocitat màxima és de 20 km/h.

Així mateix, recordem que per causes justificades, en determinades zones del Parc la circulació en bicicleta es pot restringir temporalment o permanentment.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de Recomanacions i bones practiques així com la pàgina web de Regulacions del Parc de la Serralada de Marina.

compartir

Font de la informació: Parc de la Serralada de Marina

Categoria: Marina, Gestió hàbitats/ecosistemes, Normativa,