Montesquiu
També hi ha obres al pont de Montesquiu

L'accés al castell de Montesquiu des de Sant Quirze, desviat per treballs de manteniment de la línia elèctrica

$urlFileEntry

Els cables de la línia passen prop del castell.
Autor: XPN

13/07/2020

Fins a nou avís, des de dilluns 13 de juliol està tallada la circulació de la carretera que puja al castell de Montesquiu des de la font del Castell fins al Mirador com a conseqüència dels treballs de manteniment de la línia elèctrica. L'accés es desvia ara per la Casanova del Castell. Aquestes obres se sumen a les del pont de Montesquiu, que fan que l'accés a l'equipament es faci només des de Sant Quirze de Besora.

Mentre durin les tasques a la línia elèctrica, els visitants i altres usuaris de la via d'accés al castell tenen habilitada la carretera que puja a la Casanova del Castell, on s'han obert les barreres d'accés. El canvi d'itinerari s'ha senyalitzat degudament i s'informarà a través dels canals habituals de la durada del tall i de quan s'obrirà la via a la circulació. S'estima que l'afectació serà de més d'una setmana.

D'altra banda, cal recordar que les obres que fa la Diputació de Barcelona al pont de Montesquiu sobre el riu Ter tallen l'accés cap al castell des del poble de Montesquiu, per la qual cosa els visitants han d'accedir-hi des de Sant Quirze de Besora, per darrere de l'estació de tren.

A inici de juliol, el castell de Montesquiu va obrir d'acord amb les mesures corresponents per evitar la COVID-19 amb una afluència de públic notable, tenint en compte la situació. El pla de contingència ha funcionat molt bé així com el nou recorregut i el punt d'informació exterior i els visitants han tingut un comportament molt correcte.

compartir

Font de la informació: Parc del Castell de Montesquiu

Categoria: Montesquiu,