Montnegre-Corredor
Cal reserva prèvia i es limita l'aforament a cent persones

Reobre l'àrea d'esplai del Corredor amb un nou protocol d'ús en la situació de post COVID-19

$urlFileEntry

L'àrea d'esplai del Corredor.
Autor: Parc del Montnegre i el Corredor

10/07/2020

A partir del cap de setmana de l'11 i 12 de juliol, l'àrea d'esplai del Corredor reprèn l'activitat amb les mesures adequades i seguint un protocol en la situació de post COVID-19. L'aforament queda limitat a 100 persones. Aquest protocol s'aplica als usuaris i al personal de l'equipament per minimitzar el risc de contagi entre individus durant tot aquest any 2020 o fins que les autoritats sanitàries indiquin adoptar altres mesures preventives per possibles rebrots de la malaltia.

 

Segons el protocol, per a fer servir l'àrea cal fer una reserva prèvia mitjançant el formulari de la pàgina web, per telèfon o correu electrònic, manifesta l'acord amb una declaració de compromís de conformitat per part de l’usuari (i dels menors que en sigui responsable), tot assumint les mesures a adoptar per evitar o minimitzar el perill de contagi de la malaltia i que han de comunicar al responsable de l'equipament qualsevol circumstància o simptomatologia compatible amb la COVID-19 i que pugui suposar un risc per a la salut.

L'aforament, que es controlarà amb un circuit d'entrada, es limita a un màxim de 100 usuaris. Aquest nombre estarà indicat al propi aparcament. S'intentarà que no es barregin els grups i els usuaris hauran de mantenir la distància de seguretat de dos metres i portar mascareta així com rentar-se les mans amb hidrogel desinfectant abans d’iniciar l’estada. Així mateix, hauran de recollir i endur-se, per part de cada usuari, els residus que hagi pogut generar en el desenvolupament de la visita. No es donaran publicacions en paper si no que es podran consultar via rètols QR. El protocol també assenyala altres indicacions, com les mesures de desinfecció.

A la zona de pícnic, la distribució d’ocupació de taules serà d’un màxim de quatre persones per taula. Caldrà deixar una taula lliure entre taules o entre grups de taules ocupades per grups de persones convivents i desinfectar la superfície de taules i bancs després de cada ús.

Pel que fa als lavabos només estaran oberts quant hi hagi la presència del responsable de les instal·lacions. L’ocupació màxima serà d’una persona (excepte acompanyants de persones que necessitin assistència). També es podrà fer un ús responsable de les fonts, fent-les servir només quan sigui imprescindible i prenent les mesures de seguretat necessàries per tal de minimitzar el risc de contagi.

compartir

Font de la informació: Parc del Montnegre i el Corredor

Categoria: Montnegre-Corredor,