Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Montseny
Cada cap de setmana

ACTIVITATS SUSPESES FINS A NOU AVÍS - Durant tot l'any, el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny us ofereix passejades guiades

$urlFileEntry

Passejades guiades al Montseny. Autor: XPN

09/03/2020

Tots els diumenges de l’any, el Parc Natural del Montseny us proposa passejades guiades que us permetran conèixer el ric patrimoni natural i cultural d'aquest espai singular, declarat l’any 1978 Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Cal fer la reserva i la inscripció prèviament als diferents organitzadors de cada sortida, que trobareu indicats al programa.

Totes les passejades són guiades per grans coneixedors del territori que ajudaran els participants a interpretar i comprendre els paisatges i a descobrir racons amagats del Parc i dels seus municipis. Les sortides tenen una durada d’entre dues i quatre hores i van dirigides a un públic general i familiar.

Cal inscriure's prèviament als diferents organitzadors de cada sortida. Les places són limitades i les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció. En cada sortida s’especifica el lloc de trobada. Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, s’anul·larà.

Entre les sortides programades, en trobareu diverses per conèixer la biodiversitat del Parc Natural i Reserva de la Biosfera, els seus boscos i ocells, les castanyes i bolets, plantes i remeis casolans, etc. i d'altres que ressegueixen les històries i llegendes de bruixes i bandolers així com el llegat poètic i el patrimoni cultural del Montseny.

Podeu consultar totes les passejades al programa i, a mesura que s'acosti la data, a l'Agenda dels parcs - Parc Natural del Montseny.

Accessibilitat a la Xarxa de Parcs Naturals

En alguna d’aquestes rutes es podrà demanar el servei de Joëlette, cadira tot terreny d'una única roda, per a les persones amb mobilitat reduïda. El programa us recorda, a més, la possibilitat de gaudir de la ruta teatralitzada inclusiva "Aigua. Un viatge pels cinc sentits", programada al Centre d'Informació Can Casades els dies 23 de maig, 20 de juny, 26 de setembre i 24 d'octubre.

Consulteu més informació sobre materials i propostes accessibles a la Xarxa de Parcs Naturals a la pàgina web temàtica.

Informació general

Preu per sortida: adults: 3 euros // menors de sis anys: gratuït // menors entre sis 
i setze anys, i majors de 65 anys: 2 euros // 10 % de descompte per a famílies nombroses i per als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals. Les passejades que coincideixin amb la celebració del Dia Europeu dels Parcs tindran caràcter gratuït.

Horari: generalment, de les 10 a les 14 h, tret que se n'indiqui un altre de diferent.

Requisits: cal dur calçat còmode per caminar i cantimplora amb aigua.

Inscripcions: per tenir garantida la participació, és imprescindible inscriure's prèviament als diferents organitzadors de cada sortida (trobareu aquesta informació al programa). Les places són limitades i les reserves es faran segons l'ordre d'inscripció.

Durada i dificultat: la majoria de sortides són de tres hores, adaptades per a tots els públics, amb una dificultat fàcil/mitjana.

Més informació:

Oficina del Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera. Masia Mariona.

Tel.: 938 475 102, feiners de les 9.30 a 14 h i de 15 a 17 h.

A/e: p.montseny@diba.cat

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Educació ambiental, Biodiversitat, ODS, Accessibilitat als parcs, Educació ambiental, Divulgació, Montseny, general,