Montseny
Sessió oberta a tots els joves residents a la Reserva de la Biosfera del Montseny

ACTIVITAT ANUL·LADA - Jornada de treball per als joves de la Reserva de la Biosfera del Montseny

$urlFileEntry

I Fòrum. Autor: Reserva Biosfera Lanzarote

09/03/2020

El proper dilluns 16 de març entre les 16 i les 18 h, Masia Mariona acollirà una jornada de treball adreçada als joves de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Si teniu entre 18 i 35 anys i residiu a la Reserva de la Biosfera del Montseny, hi sou convidats.

La implicació de la ciutadania jove del Montseny és essencial perquè pugui tenir un paper actiu en la concreció i priorització de les línies de treball de la Reserva de la Biosfera del Montseny. 

Dins el programa Man and Biosphere de la UNESCO, la iniciativa de donar veu als joves de les reserves de la biosfera s’ha materialitzat en la realització de diversos fòrums en què joves d’entre 18 i 35 anys provinents de diferents parts del món han pogut compartir i debatre visions al voltant del desenvolupament sostenible de les seves comunitats. Són: el I Fòrum de joves d'àmbit mundial (Itàlia, 2017) i el I Fòrum de Joves de la Xarxa de Reserves de la Biosfera d'Iberoamèrica i el Carib (IberoMab) (Perú i l'Equador, 2018).

Pel que fa a la Xarxa de Reserves de la Biosfera de l’Estat Espanyol, l’octubre del 2019 es va organitzar el I Fòrum de Joves de la Xarxa Espanyola de Reserves de la Biosfera, a la Reserva de la Biosfera Mariñas Coruñesas y Terras do Mandeo. Aquest esdeveniment va comptar amb la presència d’un representant de la Reserva de la Biosfera del Montseny, el jove ramader del Brull Xavier Masramon. (Podeu ampliar la informació en aquesta notícia.)

Jornada de treball a Masia Mariona

L’objectiu de la sessió prevista per al dilluns 16 de març és començar a compartir i crear un espai de participació de la gent jove de la Reserva de la Biosfera, en el qual puguin expressar les seves idees, inquietuds, expectatives i experiències per tal que aquestes siguin tingudes en compte a l’hora de realitzar projectes d’interès des de la Reserva de la Biosfera.

Més informació

Destinataris: joves d’entre 18 i 35 anys que visquin a la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Tel.: 938 475 102 - A/e: p.montseny.rbiosfera@diba.cat.

Més informació a l'Agenda dels parcs - Parc Natural del Montseny.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, ODS,