Montseny
El diumenge 16 de setembre al Brull

No us perdeu la 26a Gran festa del parc al Parc Natural del Montseny

$urlFileEntry

Gran festa del parc 2017. Autor: XPN

04/09/2018

Després de la Nit d'estels (dissabte 27 de juliol) i el recital de Poesia als parcs. Lletres i paisatges (diumenge 5 d’agost), arriba una nova edició de la ja tradicional Gran festa del parc al Brull dins el programa Viu el parc al Parc Natural del Montseny. No us la podeu perdre!

La Gran festa del parc tindrà lloc el diumenge 16 de setembre, de les 10.30 a les 13.30 h al Brull, amb activitats diverses i tallers de vestuari, maquillatge, nassos i corbates. A més, en Tinet Pallasso ens acompanyarà amb molta música i humor. L’espectacle de cloenda anirà a càrrec de la Companyia Titus & Litus Show. 

 

El Brull serà també l’escenari de la 6a Fira de la Mel ecològica. Durant el matí hi haurà una jornada tècnica per apicultors "El Pol·len" (10-14 h), un taller de mel i mató amb tastets de mel (11-12 h) i un taller de cremes amb cera d'abella (14-15 h).

 

Més activitats als municipis

 

Completant aquestes propostes, Viu el parc també arriba als municipis del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, els quals us conviden a gaudir del seu ric patrimoni natural, històric i gastronòmic. El programa s’enriqueix amb altres activitats culturals locals, passejades guiades de descoberta del Parc Natural (tots els diumenges de l'any) i rutes teatralitzades inclusives. Les trobareu al programa i a l'Agenda dels parcs

 

Finalment, el programa escolar d'enguany, adreçat als alumnes de 5è de primària, continua oferint una jornada a l'aula per tal de donar a conèixer als infants, mitjançant un joc i una xerrada, els elements més rellevants del Parc i la seva gestió, i, posteriorment, una sortida a algun lloc emblemàtic que completa les activitats i apropa els infants al Parc Natural del Montseny. 

 

Viu el parc està promogut per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Poesia als Parcs, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,