Sant Llorenç-Obac
A la sessió es va ultimar la redacció del document 'Bones pràctiques esportives organitzades'

El Parc de Sant Llorenç celebra el Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible

$urlFileEntry

Celebració del Fòrum Permanent. Autor: XPN

20/02/2018

El dijous 15 de febrer es va reunir el Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) al Casal de Cultura de Matadepera en sessió extraordinària per tractar diversos aspectes relatius a la revisió i l’aprovació dels criteris d’adhesió d'empreses a la CETS (Fase II) i per concloure la redacció del document 'Bones pràctiques esportives organitzades'.

A la jornada van assistir-hi més d’una trentena de representant d’ajuntaments, allotjaments i empreses d’educació ambiental i nombrosos responsables d’entitats relacionades amb el medi ambient i excursionistes.

Durant la sessió, un dels aspectes nous en relació a les bones pràctiques esportives va ser la presentació de la proposta de mapa d’ús públic per a l’organització d’activitats. A part, es van incloure les darreres aportacions de les entitats al document de bones pràctiques per a les entitats que les organitzen.

Una de les novetats presentades va ser el nou logotip de la CETS,  ja que la Federació Europarc està treballant per millorar la seva imatge i estratègia comunicativa.

En el torn de paraules els assistents van proposar temes d’interès diversos que es tractaran amb més detall a les properes reunions.

Per a més informació sobre el projecte de la Carta Europea de Turisme Sostenible i la seva trajectòria al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, podeu consultar la pàgina web sobre turisme sostenible als espais naturals, allotjada al portal web de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

També podeu descarregar-vos el díptic "Turisme sostenible" amb les dades de contacte i un mapa de localització de les disset empreses certificades a l’actualitat.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Sant Llorenç-Obac, Carta Europea de Turisme Sostenible, Biodiversitat, hàbitats, Normativa,