Sant Llorenç-Obac
La propera ruta es farà el diumenge 5 de maig

Nova edició de les rutes teatralitzades inclusives al Parc Natural de Sant Llorenç

$urlFileEntry

Instant de la ruta. Autor: XPN

19/04/2019

Un any més, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac us proposa la ruta teatralitzada inclusiva 'Emboscada, un viatge pels cinc sentits'. Conduïda per dos actors i un educador ambiental, té lloc a l'itinerari adaptat de la Casa Nova de l'Obac a l'Obac Vell. El proper 5 de maig teniu l'oportunitat de participar-hi.

“Emboscada, un viatge pels cinc sentits” té com a protagonistes el bandoler Capablanca i l’Ermesinda, la pubilla del mas dels Ubach. Una emboscada, una relació tortuosa, un robatori i un mas enrunat ens traslladen a l’època dels bandits. A més a més, aquests personatges ens faran explorar els sentits a partir d’elements de l’indret. Una proposta d'integració amb l'entorn, tot treballant les sensacions.

 

La participació és gratuïta, però cal fer reserva prèvia. A més a més, existeix la possibilitat d'un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l'itinerari. "Emboscada, un viatge pels cinc sentits" es realitza a l'itinerari adaptat de la Casa Nova de l'Obac a l'Obac Vell.

 

"Emboscada, un viatge pels cinc sentits”

 

Dates programades 2019: 5 de maig, 5 d'octubre i 2 de novembre.

Horari: un sol passi de les 12 a les 13 h. Longitud: 800 metres. Dificultat: baixa.

Lloc: Casa Nova de l'Obac (ctra. B-122 de Terrassa a Rellinars, km 9,8).

Informació i reserves: tel. 937 855 461 (de dilluns a divendres, de les 8.30 a les 17.30 h) // 937 435 468 (caps de setmana i festius de les 10 a les 14 h) // a/e: rutesteatre@diba.cat. 

La ruta és gratuïta, però cal reservar prèviament. Cal portar calçat adequat per caminar i roba adient per a l'època de l’any.

Accessibilitat a la Xarxa de Parcs Naturals

Les rutes teatralitzades inclusives es duen a terme dins el marc del conveni de col·laboració entre l'Obra Social "la Caixa" i la Diputació de Barcelona i formen part de les activitats, serveis i activitats que treballen per facilitar l'accessibilitat de totes les persones als diversos espais protegits que formen la Xarxa de Parcs Naturals.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web L'accessibilitat a la Xarxa de Parcs Naturals

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Sant Llorenç-Obac, Accessibilitat als parcs, Educació ambiental, Educació ambiental, ODS,