caes

Xarxa de Parcs Naturals S’hi poden presentar fins al 15 de febrer

La Diputació de Barcelona convoca els 27ns Premis a la prevenció d’incendis forestals per reconèixer la tasca voluntària de les ADF

08/01/2024

Fins al 15 de febrer, les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) poden presentar-se a la 27a edició dels Premis a la Prevenció d’Incendis Forestals que atorga la Diputació de Barcelona. Les bases es van publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del 21 de desembre de 2023. Aquests premis, que es lliuren des de l'any 1997, reconeixen públicament la tasca voluntària que porten a terme les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la província de Barcelona.

Es convoquen el Premi Rossend Montané a un projecte d’innovació en infraestructures o mitjans de prevenció d’incendis forestals, dotat amb 11.000 euros; el Premi Jordi Peix a un projecte d’informació i sensibilització de la societat per a la prevenció d’incendis forestals, dotat també amb 11.000 euros, i el Premi Honorífic Joaquim M. de Castellarnau, que és el reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, recompensat amb un trofeu commemoratiu.

Per participar a la convocatòria, els candidats hauran d’emplenar el formulari electrònic de sol·licitud de la Seu electrònica de la Diputació de Barcelona. L'acte de lliurament dels premis està previst per a l'11 de maig a l'Auditori Municipal Rosa Juncosa de Vilafranca del Penedès.

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 13 “Acció climàtica” i número 15 “ Vida terrestre”. Els 17 ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.

compartir

Font de la informació: Gabinet de Premsa de la Diputació de Barcelona

Categoria: Paisatge, Gestió del medi, Xarxa de Parcs Naturals, Prevenció incendis, Biodiversitat, ODS,