Montseny
Venda directa entre els productors del Parc Natural del Montseny i els consumidors

El Mercat virtual del Montseny, productes del Parc Natural a domicili

$urlFileEntry

Cistella de la Botigueta de Mosqueroles. Autor: XPN

05/04/2020

La pàgina web Mercat virtual del Montseny ofereix la possibilitat de gaudir dels productes locals i de temporada que ens ofereixen els productors del territori. Es tracta d’una web de promoció i comercialització electrònica que facilita la comunicació i la venda directa entre els productors del Parc Natural i els consumidors.

Durant l’any 2017, es va treballar conjuntament amb els productors locals del Montseny per rehabilitar la plataforma de compra en línia, el Mercat virtual del Montseny. La nova plataforma es va llençar el mes d’abril del 2018 i, des d’aleshores, funciona per tal de fer arribar els millors i més genuïns sabors del Montseny a totes les llars que ho sol·licitin.

Si entreu al portal web, podreu conèixer qui són i quins productes ofereixen. Hi trobareu formatges de la Bauma, formatgeria a Sant Miquel de Balenyà; carn ecològica de vedella Angus de la Casanova de Figarolas, a Seva; cistelles de verdures ecològiques de la Botigueta de Mosqueroles; oli de qualitat el Salar d’Arbúcies; embotits ecològics Salgot, a Aiguafreda, i un reguitzell de productes (licors, farines, melmelades, etc.) elaborats com a derivats de la castanya, obra de la Castanya de Viladrau.

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Webs i butlletins digitals, Biodiversitat, flora, ODS,