Marina Els productors Conreu Sereny, Masia Coll d'en Canyet i Ca l'Abella

Parc a taula participa a la festa 'La primavera a la serralada de Marina'

29/04/2019

Tres productors adherits al Parc a taula van participar en la 4a edició de la festa 'La primavera a la serralada de Marina', celebrada el diumenge 28 d’abril a l’entorn de la masia de Can Miravitges i l’Escola de Natura Angeleta Ferrer de Badalona.

Conreu Sereny (producte d'horta), Masia Coll d'en Canyet (vins) i Ca l'Abella (productora de mel) van ser els productors del programa Parc a taula vinculats al territori del Parc de la Serralada de Marina que van exposar els seus productes i oferir degustacions als visitants.

La pluja present durant les primeres hores de la festa i la coincidència amb la jornada de votació a les eleccions generals van minvar l’assistència de públic respecte d’edicions anteriors. Tot i així, un nombrós públic familiar va poder gaudir de les moltes activitats participatives i de sensibilització ambiental, així com de la música i els nombrosos itineraris i tallers organitzats amb l’objectiu de donar a conèixer els valors naturals, històrics i educatius de la zona.

Algunes d’aquestes activitats van ser la visita a la masia de Can Miravitges, el taller d'anellament d'ocells, el taller de construcció d’hotel d'insectes per al balcó, el testing fotogràfic per participar en la Biomarató City Nature Challenge 2019, el taller de plantes aromàtiques, les abelles de la mel, els amfibis i els rèptils de la serralada de Marina, els tallers infantils de creació i natura, les cabretes de Can Boscà, l’exposició "Societat Catalana de Lepidopterologia, 40 anys de recerca" i l’audiovisual “Soc el Parc de la serralada de Marina”, que es podia veure a la capella de Can Miravitges, la visita a la mina de la font del Pop, el racó musical i de cançó improvisada amb Corrandes són Corrandes, o l’alliberament d’un aligot (vegeu vídeo).

“La primavera a la serralada de Marina” està organitzada per l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona i compta amb el suport del Consorci del Parc de la Serralada de Marina i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. A més, hi participen Parc a taula, Aloc Natura, Arnia Apicultors, Conreu Sereny, Cos d’Agents Rurals, Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa, Francesc Teixidó, Grup de Recerca de l'Escola de la Natura de Parets del Vallès (GRENP), Grup d’Espeleologia de Badalona, Museu de Badalona, Museu de Ciències Naturals de Granollers, Societat Catalana de Lepidopterologia i Vinyes de Can Coll.

compartir

Font de la informació: Parc a taula

Categoria: Educació ambiental, Parc a taula, Marina, Parc a taula, Parc a Taula, Educació ambiental, Educació ambiental, general,

Cercador de notícies




Tu privacidad es nuestra prioridad

Para proteger tu intimidad, antes de continuar queremos asegurarnos que sabes que, tanto nosotros como nuestros colaboradores, utilizamos algunas “cookies” en la web para facilitarte el uso:

  • Propias y de terceros con fines estadísticos, con las que no se recoge información de los usuarios ni se registran las direcciones IP de acceso.
  • Propias y de terceros para garantizar el funcionamiento básico, como la sesión de usuario, y aspectos de personalización, como el idioma de nuestras páginas.
    Guardamos la aceptación de cookies durante 30 días para mejorar la experiencia de navegación. Recuerda que puedes eliminar las cookies de tu navegador.
  • De terceros para mostrarte información de nuestras redes sociales, como Facebook, X, YouTube, etc. Al acceder a estos sitios web podrás decidir si aceptas o no sus políticas de privacidad y de cookies.

Más información

Suscríbete a nuestros boletines

 

Recibe nuestros boletines de Parques.
Suscríbete a la agenda y al Informativo
haciendo clic en los botones de abajo.

butlletí gaudim

Suscríbete a la agenda Suscríbete al InformatIVO

Sugerencias, opinión y redes sociales

 

Envíanos tus sugerencias, opina

y visita nuestras redes sociales

Sugerencias Opina Redes sociales