Montesquiu
Elaborada pels alumnes i la comunitat educativa

15a edició de l'agenda escolar del Parc del Castell de Montesquiu

$urlFileEntry

Agenda escolar 2019-2020. Autor: XPN

27/10/2019

Per quinzè any consecutiu en el marc del programa escolar Viu el parc, s'ha editat l'agenda escolar del Parc del Castell de Montesquiu. La publicació, coordinada per Viladraueducacio.com, recull el treball fet pels alumnes de cicle mitjà i superior de les escoles del Parc amb l'objectiu que esdevingui un recurs didàctic útil.

Aquest curs 2019-2020 l'agenda recull textos relacionats amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) 2015-2030. Els alumnes han treballat aspectes relacionats amb els ODS i els han explicat a través de formats diversos.

A les pàgines de l'agenda hi trobareu textos relacionats amb la riquesa natural, cultural i patrimonial de l'entorn, la importància de preservar aquest patrimoni i un recull d'activitats.

Setmanalment, també destaca dites, refranys, acudits i endevinalles i recomanacions molt útils si teniu hort a l'escola o a casa.

Per a més informació sobre el programa Viu el parc a l'escola, consulteu la web temàtica.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Llibres, revistes i CD, Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental, Biodiversitat, Educació ambiental, Viu el parc, Divulgació, Publicacions, ODS,