caes

Montesquiu Es farà el 2 de juny, durant la matinal de Viu el parc

Es convoca el 25è Ral·li Fotogràfic del Parc del Castell de Montesquiu coincidint amb la Matinal al Parc

30/04/2024

En el marc del programa Viu el parc, i emmarcat en la Matinal al Parc del Castell de Montesquiu, el Parc organitza el 25è Ral·li Fotogràfic el diumenge 2 de juny de 2024 als Jardins del Castell de Montesquiu. A les 8 del matí es faran públics els tres temes del concurs al web www.concursfotografic.cat.

Els objectius del concurs són promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Castell de Montesquiu i dels municipis que componen el Bisaura: Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora, Sora i Vidrà.

Hi haurà un premi a la millor col·lecció dotat amb 300 euros, tres primers premis a millor fotografia de cada tema, que rebran 150 euros, i un premi especial per a participants de fins a 12 anys. Cada participant només podrà optar a un premi. El lliurament de premis es farà el dissabte 29 de juny a les 12 h, a la Cabanya del Castell de Montesquiu.

Juntament amb el lliurament de premis s’inaugurarà una exposició de les obres. Les fotografies finalistes i guanyadores s’exposaran a la Cabanya del Castell de Montesquiu durant el juliol, dissabtes i festius d’11 a 14 h.

Com participar-hi

Es demana lliurar les fotografies amb la màxima resolució de la càmera i en format JPG. Només s’admetrà una sola fotografia per tema. Per inscriure’s, es pot fer en el moment de pujar les imatges, no cal fer-ho abans.

Hi haurà un gestor del concurs just a sota les oficines del Parc del Castell de Montesquiu per resoldre les qüestions tècniques o preguntes que hi pugui haver. Les imatges s’han d’haver pujat abans del mateix 2 de juny a les 23.59 h. No s’admetrà cap imatge fora d’aquest horari.

Els participants actuaran de manera respectuosa i discreta. Minimitzaran el seu impacte sobre el medi natural i sobre els seus habitants i contribuiran a restaurar les condicions de l’entorn. No s’acceptaran fotografies que el jurat consideri que hagin afectat la fauna o l’entorn natural de manera explícita.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental, Viu el parc, ODS,