caes

Montseny Va reunir unes 70 persones al Figaró

Heaven & Earth de Nacho Melús es presenta al Parc Natural del Montseny dins el cicle Parcs en concert

19/07/2022

Unes 70 persones van assistir el dissabte 16 de juliol a la tarda a la Plaça Anna Bosch del Figaró al concert de Heaven & Earth del cicle Parcs en concert al Parc Natural del Montseny. L’original proposta de Nacho Melús és mesclar el gospel amb els ritmes flamenc. D’aquest experiment en neix Heaven & Earth, un conjunt vocal professional que va presentar onze temes inèdits i inspirats pel darrer viatge de Melús als Estats Units i per les seves arrels familiars al sud d’Espanya. 

Partint de la investigació, aquest cor de nou veus ens va presentar els punts en comú entre aquests dos gèneres musicals: el ritme, la passió, l’espiritualitat, l’entranya... i va fer viatjar al públic a través de sonoritats de fusió plenes d’aire i arrel. 

Maria Argentí, de la productora Neandertal Records, va destacar la importància d’oferir concerts com aquest per a promoure així espais de cures i vincle entre les persones alhora que Xavier Roget, de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, va destacar l’interès del cicle Parcs en concert d’apropar la ciutadania al patrimoni natural i cultural del país a través de la música.

El mateix dissabte s’oferia paral·lelament un altre concert del cicle, amb la cantautora Ariox al Parc de la Serralada Litoral, en un acte englobat dins el Festival de Música de Cabrils. 

Els concerts seguiran aquest estiu amb Paula Grande a l’Alguer, el dia 27 d’agost i els concerts de Sandra Monfort el 4 de setembre a l’Espai Natural de les Guilleries  Savassona i Ferran Palau el 18 de setembre al Parc del Castell de Montesquiu. Tots els concerts són gratuïts i es pot accedir a conèixer la programació a través de la web del programa.

compartir

Font de la informació: Neandertal Records

Categoria: Montseny, Viu el parc,

Recursos

Parcs en concertParcs en concert