caes

Montseny | Sant Llorenç-Obac | Diputació de Barcelona | Altres El butlletí té una periodictat trimestral i s'edita en català, castellà i anglès

La revisió del projecte i la itinerància de l'exposició, temes destacats del darrer butlletí del Life Tritó Montseny

05/07/2022

El butlletí digital del projecte Life Tritó Montseny arriba al número 14. Amb una periodicitat trimestral, aplega les darreres notícies relacionades amb aquest projecte europeu. S'edita en català, castellà i anglès i per rebre'l cal estar subscrit.

En el 14è butlletí trimestral del Life Tritó Montseny es pot consultar la notícia sobre la revisió del projecte, a càrrec d’Audrey Thenard, representant de CINEA, empresa externa de la Unió Europea. La visita d'aquesta auditora serà de gran ajuda per definir quins són els aspectes en què cal treballar fins a la fi del projecte, prevista per al desembre del 2022.

Un altre dels temes que s’hi apleguen és la nova itinerància de l’exposició "El meu nom és Calotriton arnoldi i només visc al Montseny!" per les biblioteques del programa conjunt entre la Xarxa de Parcs Naturals i la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona de l'àmbit del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Fins a finals del 2022, la itinerància inclourà les biblioteques de Matadepera, Viladecavalls, Vacarisses i Terrassa.

També es recull la notícia sobre la 4a trobada del grup d'hidròlegs del projecte que va tenir lloc a Masia Mariona, al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Durant la jornada, es van oferir diverses ponències i una sortida de camp per veure les actuacions realitzades en el territori d’influència del tritó del Montseny.​​​​​

El taller familiar de tritons de guix al poble de Montseny organitzat amb motiu del Dia Europeu dels Parcs i la Setmana de la Natura completen les notícies del butlletí.

Aquestes i la resta de notícies i novetats es poden consultar a la pàgina web del projecte (apartat "Evolució") i en l'històric dels butlletins.

El butlletí s'edita en format digital en català, castellà i anglès i s'envia trimestralment als subscriptors. Les persones interessades a rebre'l, es poden subscriure en aquest enllaç i escollir l'idioma en què es vol rebre.

compartir

Font de la informació: Life Tritó Montseny

Categoria: Hidrologia, fauna, vertebrats, amfibis, Divulgació, Webs, Publicacions, Montseny, Sant Llorenç-Obac, Diputació de Barcelona, Altres, Biodiversitat, Educació ambiental, ODS, Webs i butlletins digitals, Educació ambiental,