caes

Xarxa de Parcs Naturals El dilluns 8 d'abril

Parc a taula convoca un curs de manipulació d’aliments

26/02/2024

Parc a taula ofereix a les empreses adherides al programa un curs en línia, gratuït, amb l’objectiu de proporcionar als manipuladors d’aliments d’establiments minoristes i de restauració comercial els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball. La formació es farà en línia el dilluns 8 d'abril i tindrà una durada de tres hores (de 10 a 13 h). 

Constarà d’una part teòrica al final de la qual s'obrirà la participació al grup, mitjançant la discussió i la realització i resolució d’exercicis. Als participants se’ls lliurarà un certificat d’assistència vàlid per acreditar la formació a la qual estan obligats els manipuladors d’aliments, segons la normativa vigent.

El curs abordarà el temari següent:

1. Introducció a les malalties de transmissió alimentària; 2. Els perills alimentaris; 3. Els factors que afecten el creixement microbià; 4. Les contaminacions encreuades; 5. Principals éssers vius patògens; 6. Higiene personal i hàbits higiènics; 7. Pràctiques correctes de manipulació; i 8. Introducció als plans d’autocontrol i a les substàncies que poden produir intoleràncies i/o al·lèrgies alimentàries.

Les places són limitades, amb un mínim de quinze i un màxim de trenta participants, per rigorós ordre d’inscripció. Les empreses adherides al Parc a taula que vulguin inscriure treballadors en aquest curs, han d'emplenar el formulari de preinscripció. Per a més informació, adreceu-vos a parcataula@diba.cat

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Parc a Taula, Xarxa de Parcs Naturals, Parc a taula, ODS,