caes

Sant Llorenç-Obac La línia M11- Terrassa - coll d'Estenalles - Mura / Talamanca funciona de manera regular

Es reprèn la línia M12 del Bus Parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac com un transport a demanda (TAD) els caps de setmana i festius

05/10/2022

El servei en caps de setmana i festius de la línia M12 - Terrassa - l'Obac - Rellinars - Castellbell i el Vilar del Bus Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac es reprèn com a transport a demanda (TAD) a partir del 12 d’octubre. Per fer-ne ús, caldrà reservar mitjançant una app gratuïta fins a una hora abans del servei, o bé, per telèfon, els dies feiners entre les 8 i les 17 h.

A partir del dimecres 12 d’octubre hi ha novetats al servei Bus Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Així, la línia M12 que fa el trajecte Terrassa - l'Obac - Rellinars - Castellbell i el Vilar es reprèn els caps de setmana i festius i es transforma en un servei a demanda (TAD).

El transport a demanda és un servei públic que té un recorregut i uns horari establerts, però que només es presta si abans s’ha reservat, per la qual cosa no funciona si no hi ha reserves, amb el consegüent estalvi de recursos i emissions.

Els usuaris que estiguin interessats a utilitzar aquesta línia els caps de setmana i festius caldrà que, en primer lloc, es descarreguin l’app gratuïta al web "El meu bus DX", disponible per a Android i iOS. Per reservar el trajecte, hauran d’escollir la parada d’origen i el destí i seleccionar la data i l’hora. A continuació, l’usuari rebrà un QR, que és el que haurà de mostrar al conductor quan pugi a l’autobús. Les reserves via app es poden fer fins a una hora abans del servei.

A banda de l’app o web, també és possible reservar de dilluns a divendres feiners entre les 8 i les 17 h trucant al telèfon 937 780 088. La reserva es gratuïta i, un cop a l’autobús, caldrà validar el títol integrat o bé pagar el servei en efectiu. Es pot ampliar la informació en aquest tríptic. Els dies feiners, la M12 - Terrassa - l'Obac - Rellinars - Castellbell i el Vilar funciona com a línia regular.

L'altra línia de Bus Parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, la línia M11 - Terrassa - coll d'Estenalles - Mura / Talamanca continua oferint servei regular els festius i caps de setmana.

Tota la informació sobre les línies, parades, horaris, preus i itineraris per fer a peu des de les parades de les dues línies del Bus Parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac es pot consultar a la pàgina web.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Sant Llorenç-Obac, Diputació de Barcelona, ODS,