caes

Montesquiu | Marina | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Montnegre-Corredor | Foix | Litoral | Garraf | Montseny | Xarxa de Parcs Naturals S'apleguen en un catàleg que trobareu, sempre actualitzat, a la web del programa

Cellers, productors, establiments i elaboradors del Parc a taula ofereixen el servei de comanda

26/05/2020

L’estat d’alarma provocat per la pandèmia de la COVID-19 ha generat i accelerat algunes tendències positives entre la població, per exemple, una demanda major de productes d’alimentació de proximitat. Per donar resposta a aquesta necessitat, Parc a taula ha elaborat un catàleg que aplega els nombrosos cellers, productors, establiments i elaboradors adherits al programa que ofereixen el servei de comanda.

A les seves pàgines trobareu les especificacions de cadascuna de les empreses i serveis així com les dades de contacte per poder realitzar les comandes. Aquest catàleg és un document viu que s’anirà actualitzant i incorporarà modificacions al llarg d’aquestes setmanes i mesos. Tanmateix, sempre podreu consultar la darrera versió actualitzada a la pàgina web del programa.

Parc a taula

Parc a taula és un programa de desenvolupament econòmic promogut per la Diputació de Barcelona que destaca mitjançant la gastronomia, la producció artesanal i la viticultura de proximitat i de qualitat els valors naturals, culturals i paisatgístics dels parcs de la Xarxa de Parcs Naturals i en promou la sostenibilitat.

A l’actualitat, hi ha 299 empreses adherides que s'ubiquen als parcs següents: Parc de la Serralada de Marina, Parc de la Serralada Litoral, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc del Garraf, Parc d'Olèrdola, Parc del Foix, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Parc del Castell de Montesquiu i Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

Parc a taula és membre de la Xarxa Productes de la Terra i del Consell Català de l’Alimentació. Seguiu les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) per estar al cas de les novetats.

compartir

Font de la informació: Parc a taula

Categoria: Montesquiu, Marina, Olèrdola, Sant Llorenç-Obac, Montnegre-Corredor, Parc a taula, ODS, Diputació de Barcelona, Foix, Litoral, Garraf, Montseny, Xarxa de Parcs Naturals, Parc a Taula, Parc a taula, general,