Xarxa de Parcs Naturals
S'edita 'Som la Xarxa de Parcs Naturals'

Una passejada virtual per la Xarxa de Parcs Naturals

$urlFileEntry

Instant del vídeo. Autor: Ricard Badia

11/02/2020

Després dels vídeos corresponents a cadascun dels dotze espais naturals que formen la Xarxa de Parcs Naturals, s'ha editat recentment el vídeo "Som la Xarxa de Parcs Naturals", un peça única que aplega i destaca indrets i activitats rellevants de tots els parcs de la XPN. Gaudiu-ne al canal Youtube de la XPN.

Formada per dotze espais naturals d'alt valor paisatgístic, ecològic i cultural, la Xarxa de Parcs Naturals garanteix un equilibri territorial i ambiental als cent municipis del seu àmbit geogràfic i abasta 102.587 hectàrees que representen el 22 % del territori i el 70 % de la població de Catalunya.

Així mateix planifica, gestiona i protegeix els valors naturals, agrícoles, forestals, culturals i paisatgístics de cada parc i aposta per un equilibri entre la preservació i el desenvolupament econòmic de la població a més a més de fomentar l'ús públic i l'educació ambiental del patrimoni cultural i natural.

Tots això reflecteix "Som la Xarxa de Parcs", obra de Ricard Badia i amb producció de la Diputació de Barcelona. Abans de decidir el proper destí, feu una passejada virtual per la Xarxa de Parcs Naturals. Disposeu d'una versió llarga i d'una versió curta, en el canal Youtube de la XPN.

Un cop d'ull a tots els parcs

Si entreu a la llista de reproducció "Els Parcs de la Xarxa", hi trobareu els vídeos corresponents als dotze espais naturals protegits de la XPN, uns indrets humanitzats, vius i plens de racons sorprenents. Un ric patrimoni natural i cultural al vostre abast que us convidem a descobrir i, sobretot, a gaudir-ne amb respecte.

Tots ells, realitzats per Ricard Badia i produïts per la Diputació de Barcelona, combinen imatges enregistrades al llarg d'un any i destaquen la riquesa natural i patrimonial així com les activitats d'educació ambiental i d'ús públic que es realitzen a cadascun dels parcs. Com passa amb "Som la Xarxa de Parcs Naturals", de cada vídeo se n'ha fet una versió llarga i una de més breu.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Xarxa de Parcs Naturals, Biodiversitat, Educació ambiental, Divulgació, Vídeos, Diputació de Barcelona, ODS,