Guilleries-Savassona

Guilleries-Savassona Amb la col·laboració dels guardes de l'Espai Natural i del Grup d'Anellament de Calldetenes

Infants de Vilanova de Sau instal·len i fan el seguiment de capses niu

Grup d'alumnes. Autor: XPN
Grup d'alumnes. Autor: XPN
16/05/2018

Els alumnes de l'escola Les Roques de Vilanova de Sau i els guardes de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona instal·len i fan el seguiment de caixes niu.

Guilleries-Savassona Comencen els actes de celebració dels vint anys del Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Xerrada col·loqui sobre la situació de la vespa asiàtica a Catalunya

Riera i López durant la xerrada. Autor: Txevi Buigas
Riera i López durant la xerrada. Autor: Txevi Buigas
16/05/2018

El divendres 11 de maig es va realitzar, al Centre Cívic de Tavèrnoles, una xerrada col·loqui sobre la situació de la vespa asiàtica a Catalunya: efectes que provoca i possibles eines de control.

Guilleries-Savassona A l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Els voluntaris arrangen les escales del camí de Tavèrnoles a Folgueroles i la font de Foquers

Arranjament dels esglaons. Autor: Cercle Voluntaris
Arranjament dels esglaons. Autor: Cercle Voluntaris
07/05/2018

Una trentena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van arreglar el diumenge 6 de maig les escales del camí ral de Tavèrnoles a Folgueroles. Així mateix, van netejar la font i el safareig de Foquers, a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Guilleries-Savassona El termini per fer les sol·licituds acaba el 31 de maig

L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona convoca subvencions

Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Autor: XPN
Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Autor: XPN
18/04/2018

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del divendres 6 d’abril del 2018 ha publicat les bases específiques i convocatòria per a la concessió de subvencions per al foment de les explotacions forestals i les empreses agrícoles-ramaderes, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic, les entitats culturals i per a les instal·lacions tèrmiques amb biomassa a l’àmbit de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Guilleries-Savassona S’han identificat més de setanta nous registres

S'actualitza l'inventari i estudi de les basses i punts d'aigua

Presa de dades. Autor: XPN
Presa de dades. Autor: XPN
18/04/2018

Els darrers dies, tècnics i guardes de l’Espai Natural han començat a fer l’actualització de l’inventari i caracterització de les basses i punts d’aigua localitzats a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Guilleries-Savassona Comencen els actes de celebració dels 20 anys del Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Xerrada col·loqui sobre el canvi climàtic i els seus efectes en els boscos

J. Riera a la xerrada col·loqui. Autor: Aj. Sant Julià Vilatorta
J. Riera a la xerrada col·loqui. Autor: Aj. Sant Julià Vilatorta
16/04/2018

El divendres 13 d’abril es va realitzar, a l’antic Ajuntament de Vilalleons (Sant Julià de Vilatorta), una xerrada col·loqui sobre canvi climàtic i boscos: perspectives i possibilitats de gestió.

Guilleries-Savassona Va oferir un taller sobre rapinyaires

L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona participa a la Mostra de Turisme d'Osona del Mercat del Ram a Vic

Moment del taller. Autor: XPN
Moment del taller. Autor: XPN
04/04/2018

Durant el Mercat del Ram de Vic, l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona va estar present a la mostra de turisme d’Osona amb un estand amb informació de l’Espai Natural i amb l’organització d’un taller que portava per nom ‘L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona fa 20 anys. Descobrirem quins són els principals rapinyaires que hi viuen i com els podem reconèixer’.

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona A nou parcs de la XPN

La Xarxa de Parcs Naturals ofereix passejades guiades tot l'any

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
22/03/2018

Durant els caps de setmana del 2018, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En moltes ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Guilleries-Savassona Es van plantar lledoners, nogueres, erables i fals plàtan

8a festa 'Viu l'arbre' amb alumnes de l'escola Mossèn Cinto, de Folgueroles

Infant durant la plantada. Autor: XPN
Infant durant la plantada. Autor: XPN
22/03/2018

Durant la 8a edició de la festa 'Viu l'arbre', els alumnes de 6è de primària de l'escola Mossèn Cinto, de Folgueroles, van plantar al patí de l’escola exemplars de nogueres, lledoners, fals plàtan i erables. Per a realitzar aquesta activitat, els infants van comptar amb la col·laboració de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, l'Ajuntament de Folgueroles, la Fundació Jacint Verdaguer i el Casal d'avis de Folgueroles.

Guilleries-Savassona Per la promoció d'un turisme sostenibilitat i de qualitat

El Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona rep el distintiu del Compromís per la sostenibilitat Biosphere

Responsables entitats Osona. Autor: Cambra Comerç
Responsables entitats Osona. Autor: Cambra Comerç
22/03/2018

El Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona ha rebut el distintiu a l’adhesió del Compromís per la sostenibilitat Biosphere, per la seva promoció del turisme sostenible i responsable. També han rebut aquesta acreditació els centres d'informació de Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta i Tavèrnoles.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.