Guilleries-Savassona

Guilleries-Savassona | Xarxa de Parcs Naturals Els dies 9, 10 i 11 de novembre al Recinte Firal El Sucre, de Vic

La Xarxa de Parcs Naturals, present a la 17a Fira del Llibre de Muntanya

Edició anterior. Autor: Fira del Llibre de Muntanya
Edició anterior. Autor: Fira del Llibre de Muntanya
05/11/2018

Enguany, la 17a Fira del Llibre de Muntanya es portarà terme el cap de setmana del 9, 10 i 11 de novembre al Recinte Firal El Sucre de Vic. La Fira és un compendi sobre el muntanyisme en què editorials, llibreries i centres excursionistes especialitzats prenen protagonisme oferint les millors publicacions relacionades amb el món de la muntanya i la natura en tot els seus aspectes. La Xarxa de Parcs Naturals hi participa amb un estand en què es podran consultar diversos plafons informatius així com publicacions, fullets, tríptics, etc.

Guilleries-Savassona A partir de l'anàlisi de 739 imatges captades per 14 càmeres instal·lades a Vilanova de Sau

L'estudi sobre la comunitat de carnívors de l'Espai Natural aporta els primers resultats

Fototrampeig guineu. Autor: GNO
Fototrampeig guineu. Autor: GNO
01/11/2018

Ferran Sayol, del Grup de Naturalistes d’Osona (GNO), presenta els primers resultats del seu estudi sobre la comunitat de carnívors de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, realitzat durant el 2017 i el 2018.

Guilleries-Savassona Els participants van gaudir d'una xerrada, un taller i una sortida

L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona organitza la 1a Nit dels ratpenats

Xerrada. Autor: XPN
Xerrada. Autor: XPN
22/10/2018

L’Espai Natural de les Guilleries-Savassona organitza la 1a Nit dels ratpenats, una activitat que pretén donar a conèixer aquestes espècies així com difondre i sensibilitzar la població de la seva importància en els nostres hàbitats.

Guilleries-Savassona Amb la participació de quatre escoles de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Sant Feliuet de Savassona acull la sortida escolar del programa Viu el parc

Instant de la gimcana. Autor: Viu el parc
Instant de la gimcana. Autor: Viu el parc
20/10/2018

El dimarts 16 de novembre, un total de 92 alumnes de l’escola Mossèn Cinto de Folgueroles, el Bellpuig i el Roser de Sant Julià de Vilatorta i l’escola Les roques de Vilanova de Sau van gaudir de diverses activitats sobre el patrimoni natural i humà de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

Guilleries-Savassona Malmeses per les tempestes d'agost

Arranjament de pistes forestals a l'Espai Natural

Millores als camins. Autor: XPN
Millores als camins. Autor: XPN
05/10/2018

Les intenses pluges del mes d’agost van tenir efectes negatius sobre l’estat dels camins de l’Espai Natural. Per millorar la seva transitabilitat, ha estat necessari planificar els treballs d’arranjament del ferm dels camins, fent una inversió extraordinària però totalment necessària.

Guilleries-Savassona Va aplegar prop de 500 persones

La Matinal al parc, a Folgueroles, tot un èxit

Jocs a la font Trobada. Autor: XPN
Jocs a la font Trobada. Autor: XPN
05/10/2018

En el marc incomparable de la font Trobada de Folgueroles, el diumenge 30 de setembre es va celebrar la Matinal al parc a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. L'activitat forma part de la 13a edició del programa Viu el parc.

Montseny | Guilleries-Savassona | Xarxa de Parcs Naturals Un itinerari de gran interès per les característiques singulars de l'indret

Es recupera a la XPN una estació CBMS (Catalan Butterfly Monitoring Scheme) al turó de l'Home en forma d'itinerari d'esforç reduït

Argentada de muntanya. Autor: A. Ubach / Museu CN Granollers
Argentada de muntanya. Autor: A. Ubach / Museu CN Granollers
05/10/2018

En l’àmbit de la Xarxa de Parcs Naturals, el seguiment de papallones diürnes de Catalunya (CBMS) -que es coordina des del Museu de Ciències Naturals de Granollers- inclou transsectes a diversos dels seus parcs. Recentment, s’han incorporat un itinerari de seguiment setmanal a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona i un itinerari d’esforç reduït (això és, amb una periodicitat menor) al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

Guilleries-Savassona Diumenge 30 de setembre a Folgueroles

Tot a punt per a la Matinal al parc, a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
20/09/2018

Entre setembre i novembre, veniu a gaudir de la tardor a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona! La 13a edició del programa Viu el parc us proposa els actes centrals següents: la Matinal al parc (diumenge 30 de setembre a l’Àrea d’esplai de la font Trobada de Folgueroles), Poesia als parcs. Lletres i paisatges (divendres 5 d’octubre a la Casa Museu Verdaguer, Folgueroles) i la Nit d’estels (dissabte 10 de novembre a Vilanova de Sau).

 

Guilleries-Savassona Les actuacions milloren la seguretat de l'indret

Finalitzen els treballs de millora del mirador del Salt de la Minyona, a Tavèrnoles

Nova barana de protecció. Autor: XPN
Nova barana de protecció. Autor: XPN
20/09/2018

El Salt de la Minyona és un mirador situat als cingles de Vilanova, a tocar dels Munts, un paratge emblemàtic de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona i molt visitat pel paisatge i les panoràmiques que des d’allí s’observen. El mirador tenia una barana de protecció malmesa i poc funcional que calia reparar. Amb aquest projecte s’ha millorat la seguretat i s’han fet actuacions complementàries.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.