Litoral

Litoral Fins al 20 de novembre serà a la Biblioteca Contravent

L'exposició itinerant del Parc de la Serralada Litoral arriba a Vilanova del Vallès

Detall de la mostra. Autor: XPN
Detall de la mostra. Autor: XPN
08/11/2019

Del 30 d'octubre al 20 de novembre, la mostra podrà visitar-se a la Biblioteca Contravent (pl. dels Països Catalans, 4) del municipi vallesà. Produïda per la Xarxa de Parcs Naturals, consta d’una desena de plafons de fusta natural amb una quarantena d'il·lustracions de flora i fauna, obra d’Agnès Perelló.

Litoral Andreu Bosch i Rodoreda n'és el president

Constitució del Consell plenari del Consorci del Parc de la Serralada Litoral

Tarín i Bosch a Can Magarola. Autor: CPSL
Tarín i Bosch a Can Magarola. Autor: CPSL
20/10/2019

A la Sala del Plens del Consorci, a Alella, s’ha celebrat el dijous 17 d'octubre la sessió de constitució de la vuitena legislatura amb la presència de la majoria dels representants dels dinou ens que el conformen.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals D'octubre a desembre a les biblioteques del Maresme

El programa 'Parcs i biblioteques... naturalment!' ofereix una trentena d'activitats aquesta tardor

#Parcsibiblios. Autor: XBM
#Parcsibiblios. Autor: XBM
14/10/2019

Ja podeu consultar les activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', s’han organitzat durant el quart trimestre del 2019. Els diversos tallers, mostres documentals, hores del conte, xerrades, etc. tindran lloc a les onze biblioteques del Maresme, membres de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, adscrites al programa.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor Es va centrar en el canvi climàtic i la difusió d’aquesta problemàtica

Sessió de treball i formació del personal d'informació de la Direcció Territorial Oriental (DTE)

Sessió de treball. Autor: XPN
Sessió de treball. Autor: XPN
08/10/2019

El dissabte 5 d’octubre es va celebrar la sessió anual de treball i formació per a l’equip de persones vinculades al Servei d’informació dels parcs de la Direcció Territorial Oriental (formada pels parcs del Montnegre i el Corredor, Serralada de Marina i Serralada Litoral) al Museu del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina, equipament propietat de l’Ajuntament de Vallgorguina. Enguany, s’ha aprofundit en el coneixement d’aspectes relatius al canvi climàtic i al seu tractament comunicatiu.

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Un espai d'intercanvi d'experiències ApS d'arreu de Catalunya

I Simposi d'Aprenentatge Servei i Servei Comunitari ambiental

Una de les presentacions del Simposi. Autor: XPN
Una de les presentacions del Simposi. Autor: XPN
28/09/2019

Més de tres-centes persones van participar en el I Simposi d'ApS i Servei Comunitari ambiental celebrat el dijous 5 de setembre al CosmoCaixa (Barcelona). Durant la jornada, es van presentar més de quaranta-cinc projectes i experiències de la mà de centres educatius, entitats ambientals i administracions que els estan desenvolupant, entre elles la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Montseny | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Tots els caps de setmana

Fins a finals d'any, gaudiu dels programes de passejades guiades arreu dels parcs

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
10/09/2019

Durant els caps de setmana, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Litoral A indrets diversos del Parc de la Serralada Litoral

Actuacions de neteja de grafits fets amb esprai

Neteja d'un grafit. Autor: CPSL
Neteja d'un grafit. Autor: CPSL
23/07/2019

Durant el transcurs de l’any, els guardes del Parc de la Serralada Litoral realitzen rutes de reconeixement del territori i recullen les incidències amb què es troben a l’entorn natural. Un tipus d’incidència malauradament força freqüent és la dels grafits i pintades realitzats amb esprai en diversos elements del Parc. Podem trobar grafits sobre equipaments, senyalització, baranes de fusta, fonts, pedres i grans blocs de granit, mobiliari exterior, entre d’altres.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.