Montesquiu

Montesquiu Entre el 4 i el 26 d'agost. Entrada lliure

La Cabanya del Castell s'omple de romànic osonenc

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
23/07/2018

Un cop finalitzi, el proper 29 de juliol, l'exposició de les imatges del 19è Ral·li fotogràfic del Castell de Montesquiu i la macrofotografia de Joan Pous Burniol, entre el 4 i el 26 d'agost la Cabanya del Castell s'omplirà de fotografies representatives del romànic a la comarca d'Osona. Podeu gaudir-ne els dissabtes i festius, de les 11 a les 14 h. La inauguració tindrà lloc el dissabte 4 d'agost a les 12 h. L'entrada és lliure.

Montesquiu Les imatges s'exposen a la Cabanya del Castell del 7 al 29 de juliol

S'entreguen els premis del 19è Ral·li Fotogràfic

Alguns dels guanyadors i jurat. Autor: XPN
Alguns dels guanyadors i jurat. Autor: XPN
02/07/2018

El dissabte 30 de juny a les 12 h del migdia va tenir lloc l'entrega de premis als guanyadores del 19è Ral·li Fotogràfic del Parc del Castell de Montesquiu celebrat el 3 de juny en el marc de la 23a Festa al parc. Les imatges guardonades estaran exposades a la Cabanya del Castell entre el 7 i el 29 de juliol.

Montesquiu Sis mostres, del juliol del 2018 al gener del 2019

Comença un nou cicle d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell

Primera mostra del cicle. Autor: XPN
Primera mostra del cicle. Autor: XPN
28/07/2018

El Parc del Castell de Montesquiu ha programat, entre els mesos de juliol del 2018 i gener del 2019, sis exposicions que es podran veure els dissabtes i festius de les 11 a les 14 h, a la Cabanya del Castell. L'entrada és lliure. El cicle s'inaugura amb el 19è Ral·li fotogràfic del Castell de Montesquiu i la macrofotografia de Joan Pous Burniol del 7 al 29 de juliol.

Montesquiu Tot i l'amenaça de pluja, la matinal va aplegar 300 persones

La 23a Festa al parc omple el Parc del Castell de Montesquiu

Moment de la Festa al parc. Autor: Viu el parc
Moment de la Festa al parc. Autor: Viu el parc
18/06/2018

El diumenge 3 de juny, l'esplanada del castell de Montesquiu acollia la 23a edició de la Festa al parc del Parc del Castell de Montesquiu, dins del programa Viu el parc. 300 persones van gaudir durant tot el matí de tallers, màgia, música i altres propostes com el 19è Ral·li Fotogràfic.

Montesquiu El diumenge 8 de juliol, als jardins del castell de Montesquiu

Molta música, activitats i gastronomia a la 3a edició de 'Música a la gespa'

Música a la gespa. Autor: XPN
Música a la gespa. Autor: XPN
15/06/2018

El diumenge 8 de juliol de les 12 a les 19.30 h als jardins del castell de Montesquiu, podreu gaudir de la 3a edició de 'Música a la gespa'. La proposta conjuga concerts, activitats diverses i jocs gratuïts pensats per a tota la família. També hi trobareu una oferta variada de bar, vermut, gastronomia del territori, etc. L'accés és lliure, us hi esperem!

Montesquiu Amb la participació de quatre escoles de l'àmbit del Parc

Els jardins del Parc del Castell de Montesquiu acullen la sortida escolar del programa Viu el parc

Moment de les activitats. Autor: Viu el parc
Moment de les activitats. Autor: Viu el parc
11/06/2018

El 31 de maig, un total de 67 alumnes de l’escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora, la Baumeta de Santa Maria de Besora, el Rocal de Montesquiu i Santa Bàrbara de Vidrà van gaudir de diverses activitats sobre el patrimoni natural i humà del Parc del Castell de Montesquiu.

Montesquiu Amb l'espectacle 'La mirada violeta', de Meritxell Gené i Aina Torres

Comença el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2018

Torres i Gené. Autor: XPN
Torres i Gené. Autor: XPN
04/06/2018

Emmarcat en el cicle Viu el parc i Notes a la Cabanya, el divendres 18 de maig va tenir lloc el primer recital d’enguany del cicle Poesia als Parcs. Lletres i paisatges al Parc del Castell de Montesquiu. L’espectacle, a càrrec de la cantautora Meritxell Gené i l’escriptora Aina Torres. 

Montesquiu | Xarxa de Parcs Naturals Descarregueu-vos les ponències al web

Se celebra la 1a Jornada Tècnica d'Espais Naturals

Moment de la 1a Jornada. Autor: XPN
Moment de la 1a Jornada. Autor: XPN
04/06/2018

Amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018, el dimarts 29 de maig es va celebrar la 1a Jornada Tècnica d’Espais Naturals 'Patrimoni cultural i paisatge: una oportunitat per a la conservació i la dinamització local' al Centre de Recursos del Parc del Castell del Montesquiu. Aquesta primera Jornada Tècnica va aplegar una cinquantena de persones, entre responsables polítics i tècnics per a la gestió i conservació del patrimoni cultural, el paisatge i la gestió del territori i va ser inaugurada pel diputat delegat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent.

Montesquiu Enguany se celebra la 23a edició

Arriba el Viu el parc al Parc del Castell de Montesquiu

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
21/05/2018

Aquest 2018, els actes centrals de la 23a edició del programa Viu el parc són la Festa al parc juntament amb la 19a edició del Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu (diumenge 3 de juny) i la Nit d’estels a Vidrà (diumenge 12 d'agost). Gaudiu de la natura, del patrimoni i de la cultura pròpia del Parc del Castell de Montesquiu i dels municipis que l'envolten. No us perdeu aquestes activitats!

Montesquiu Van participar-hi alumnes de l'Escola Segimon Comas

La Ultra Clean Marathon passa pel Parc del Castell de Montesquiu

Grup participant. Autor: XPN
Grup participant. Autor: XPN
21/05/2018

El dilluns 14 de maig, durant la segona etapa Ripoll-Vic, la Ultra Clean Marathon va passar pel Parc del Castell de Montesquiu. Albert Sala i Dani Carbonell, membres de la colla de manteniment, els van acompanyar durant el seu trajecte pel Parc.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.