Montesquiu

Montesquiu Enguany se celebra la 23a edició

Arriba el Viu el parc al Parc del Castell de Montesquiu

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
21/05/2018

Aquest 2018, els actes centrals de la 23a edició del programa Viu el parc són la Festa al parc juntament amb la 19a edició del Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu (diumenge 3 de juny) i la Nit d’estels a Vidrà (diumenge 12 d'agost). Gaudiu de la natura, del patrimoni i de la cultura pròpia del Parc del Castell de Montesquiu i dels municipis que l'envolten. No us perdeu aquestes activitats!

Montesquiu Van participar-hi alumnes de l'Escola Segimon Comas

La Ultra Clean Marathon passa pel Parc del Castell de Montesquiu

Grup participant. Autor: XPN
Grup participant. Autor: XPN
21/05/2018

El dilluns 14 de maig, durant la segona etapa Ripoll-Vic, la Ultra Clean Marathon va passar pel Parc del Castell de Montesquiu. Albert Sala i Dani Carbonell, membres de la colla de manteniment, els van acompanyar durant el seu trajecte pel Parc.

Montesquiu Del 3 al 25 de juny

La XXVIII Mostra internacional i multidisciplinària d'art contemporani tanca el cicle d'exposicions temporals

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
17/05/2018

Arribem a la darrera mostra del cicle actual d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell. Entre el 3 i el 25 de juny, podreu gaudir de la XXVIII Mostra internacional i multidisciplinària d'art contemporani els dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 h. La inauguració tindrà lloc el dissabte 3 de juny a les 12 h. L'entrada és lliure.

Montesquiu | Garraf | Xarxa de Parcs Naturals Comença el 13 de maig, amb un concert gratuït al Parc del Castell de Montesquiu

En marxa la 2a edició del cicle Òpera als parcs

Sarsuela. Autor: XPN
Sarsuela. Autor: XPN
02/05/2018

Amb la voluntat de continuar treballant per la difusió de la cultura als espais naturals protegits que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals, engega la segona edició del cicle Òpera als parcs. Enguany, el primer concert serà 'Cançó d’amor i de guerra', al Parc del Castell de Montesquiu, el diumenge 13 de maig a les 12 h.

Montesquiu El diumenge 13 de maig

Comença el cicle 'Notes a la Cabanya', al castell de Montesquiu

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
02/05/2018

La paraula nota té molts significats: una nota musical, un petit escrit, una sensació, un apunt... Aquesta versatilitat caracteritza ‘Notes a la Cabanya’, un cicle en què la música i la poesia deixen la porta a oberta a altres formats i propostes artístiques, en un espai, la Cabanya del Castell de Montesquiu, especialment preparat per acollir espectacles de petit format.

Montesquiu Amb la col·laboració del personal del Parc

Arranjament de la bassa de llacunatge al Parc del Castell de Montesquiu

Grup de voluntaris. Autor: Cercle Voluntaris
Grup de voluntaris. Autor: Cercle Voluntaris
23/04/2018

El dissabte 21 d’abril, una trentena de voluntaris del Cercle van desplaçar-se fins al Parc del Castell de Montesquiu, on van arreglar la bassa de llacunantge on es recullen les aigües brutes de l’entorn.

Montesquiu | Xarxa de Parcs Naturals El dimarts 29 de maig. Sessió gratuïta. Inscripcions obertes fins al 23 de maig

1a Jornada Tècnica d'Espais Naturals al Centre de Recursos del Castell de Montesquiu

Castell de Montesquiu. Autor: XPN
Castell de Montesquiu. Autor: XPN
20/04/2018

'Patrimoni cultural i paisatge: una oportunitat per a la conservació i la dinamització local', tema la de primera de les tres jornades tècniques del 2018 que tindrà lloc el dimarts 29 de maig al Centre de Recursos del Castell de Montesquiu.

Montesquiu Del 5 al 27 de maig

Els olis de Nieves Guillem Nau s'exposen a la Cabanya del Castell

Programa. Autor: XPN
Programa. Autor: XPN
20/04/2018

Entre el 5 i el 27 de maig, els olis de Nieves Guillem Nau ompliran la Cabanya del Castell els dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 h. La inauguració tindrà lloc el dissabte 5 de maig a les 12 h i l'entrada és gratuïta.

Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona A nou parcs de la XPN

La Xarxa de Parcs Naturals ofereix passejades guiades tot l'any

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN
22/03/2018

Durant els caps de setmana del 2018, nou espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona us proposen passejades guiades pensades per a tota la família. A la majoria és imprescindible inscriure's prèviament. En moltes ocasions, les places són limitades i les reserves es fan segons l'ordre d'inscripció.

Montesquiu Del 7 al 29 d'abril

A l'abril, escultura i pintura a la Cabanya del Castell

Programa. Autor: XPN
Programa. Autor: XPN
22/03/2018

El cicle d'exposicions temporals avança i, un cop acabi la XXVI Mostra Internacional i Multidisciplinària d'Art Contemporani, entre el 7 i el 29 d'abril els dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 h podreu gaudir d'una selecció d'escultures d'Evelí Adam i de pintures de Pau Elias. La inauguració tindrà lloc el dissabte 7 d'abril a les 12 h i l'entrada és gratuïta.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.