Poesia als parcs

Garraf Mirna Vilasís i Xavier Múrcia van omplir el Centre Cívic El Roure, de Begues

Montserrat Abelló, protagonista del recital Poesia als parcs. Lletres i paisatges al Parc del Garraf

Vilasís i Múrcia. Autor: Tramoia
Vilasís i Múrcia. Autor: Tramoia
05/11/2018

Al llarg del present 2018, la Generalitat de Catalunya ha commemorat el centenari del naixement de la poeta Montserrat Abelló (Tarragona, 1918 - Barcelona, 2014) amb un seguit d’actes públics arreu del territori que han reconegut la seva figura. Des del programa Poesia als Parcs. Lletres i paisatges, el diumenge 28 d’octubre el Centre Cívi El Roure (Begues), dins el Parc del Garraf, va acollir un recital d’homenatge a la seva figura a través de la veu i la guitarra de Mirna Vilasís i Xavier Múrcia.

Foix | Garraf | Olèrdola No us perdeu la Festa Major el diumenge 4 de novembre a Olèrdola

En marxa la 25a edició del Viu el parc al Garraf, Olèrdola i el Foix

25è Viu el parc Garraf, Olèrdola i Foix. Autor: XPN
25è Viu el parc Garraf, Olèrdola i Foix. Autor: XPN
22/10/2018

La campanya Viu el parc, promoguda per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, arriba als parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix per 25a edició. Durant els mesos de tardor, podreu gaudir de nombroses activitats als municipis d’aquests tres espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals.

Guilleries-Savassona Va aplegar prop de 500 persones

La Matinal al parc, a Folgueroles, tot un èxit

Jocs a la font Trobada. Autor: XPN
Jocs a la font Trobada. Autor: XPN
05/10/2018

En el marc incomparable de la font Trobada de Folgueroles, el diumenge 30 de setembre es va celebrar la Matinal al parc a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. L'activitat forma part de la 13a edició del programa Viu el parc.

Montnegre-Corredor A Ca l'Agustí, Olzinelles, Sant Celoni

Música i poesia a la font del Pradelló, al Parc del Montnegre i el Corredor

Instant del recital. Autor: Tramoia
Instant del recital. Autor: Tramoia
05/10/2018

El camí que condueix a la font del Pradelló, a Olzinelles, s’endinsa al Parc del Montnegre i el Corredor, tot oferint un racó únic on trobar-se un matí de diumenge i gaudir d’un recital poètic. Així va succeir el diumenge 23 de setembre en el marc del cicle Poesia als Parcs. Lletres i paisatges 2018.

Collserola El 20 de setembre al Centre d'Informació del Parc Natural de la Serra de Collserola

Poesia als parcs. Lletres i paisatges fa un recital homenatge a Salvador Iborra

Bennassar, Valls i Carós. Autor: Tramoia
Bennassar, Valls i Carós. Autor: Tramoia
05/10/2018

El dijous 20 de setembre va tenir lloc, en el marc del cicle Poesia als Parcs. Lletres i paisatge 2018, un sentit homenatge a la figura del malauradament desaparegut autor Salvador Iborra. La trobada poètica, de la mà de Sebastià Bennassar i Jordi Valls, va comptar amb l’acompanyament musical de la guitarra de Sergi Carós.

Guilleries-Savassona Diumenge 30 de setembre a Folgueroles

Tot a punt per a la Matinal al parc, a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
20/09/2018

Entre setembre i novembre, veniu a gaudir de la tardor a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona! La 13a edició del programa Viu el parc us proposa els actes centrals següents: la Matinal al parc (diumenge 30 de setembre a l’Àrea d’esplai de la font Trobada de Folgueroles), Poesia als parcs. Lletres i paisatges (divendres 5 d’octubre a la Casa Museu Verdaguer, Folgueroles) i la Nit d’estels (dissabte 10 de novembre a Vilanova de Sau).

 

Montnegre-Corredor El diumenge 14 d'octubre

Vine a la Gran festa del parc del 23è Viu el parc al santuari del Corredor

23è Viu el parc. Autor: XPN
23è Viu el parc. Autor: XPN
23/09/2018

Durant els mesos de tardor, la campanya Viu el parc, promoguda per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, ofereix nombroses propostes culturals i de lleure al Parc del Montnegre i el Corredor. El diumenge 14 d'octubre a partir de les 10.30 h, t'esperem amb la família i els amics al santuari del Corredor per gaudir de la ja clàssica Gran festa del parc. Hi haurà jocs, tallers, música, espectacle final i la ruta teatralitzada 'Camins, un viatge pels cinc sentits'. No hi faltis!

Xarxa de Parcs Naturals Al Parc Natural de la Serra de Montsant, dins el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges

Poesia i música per a la pau, a la cartoixa d'Escaladei

Recital a la cartoixa. Autor: Tramoia
Recital a la cartoixa. Autor: Tramoia
23/09/2018

El diumenge 16 de setembre al migdia, la sala d’El Refetó, de la cartoixa d’Escaladei, es preparava per acollir el recital “Del call a Gaza”. La proposta tenia com a punt de partida les poesies de Coloma Lleal, recitades per ella mateixa, juntament amb l’acompanyament musical i vocal de Jordi Arcos (flautes de bec), Maria Crisol (fagot), Meritxell Gumà (clavicèmbal) i Núria Losada (veu) .

Montseny El recital va aplegar una cinquantena de persones

Sílvia Bel Fransi i Sílvia Comes omplen de poesia la font Bona de Sant Marçal

Recital a la font Bona. Autor: Tramoia
Recital a la font Bona. Autor: Tramoia
07/09/2019

El diumenge 5 d’agost, a les 12 h del migdia, enmig del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny es va crear un espai poètic en què una cinquantena de persones es van poder refugiar de la calor una estona. Sílvia Bel Fransi i Sílvia Comes van oferir ‘Pianto’, una personal i polièdrica aproximació al plor.

Mostrando el intervalo 1 - 10 de 20 resultados.