Poesia als parcs

Guilleries-Savassona Va aplegar prop de 500 persones

La Matinal al parc, a Folgueroles, tot un èxit

Jocs a la font Trobada. Autor: XPN
Jocs a la font Trobada. Autor: XPN
05/10/2018

En el marc incomparable de la font Trobada de Folgueroles, el diumenge 30 de setembre es va celebrar la Matinal al parc a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. L'activitat forma part de la 13a edició del programa Viu el parc.

Montnegre-Corredor A Ca l'Agustí, Olzinelles, Sant Celoni

Música i poesia a la font del Pradelló, al Parc del Montnegre i el Corredor

Instant del recital. Autor: Tramoia
Instant del recital. Autor: Tramoia
05/10/2018

El camí que condueix a la font del Pradelló, a Olzinelles, s’endinsa al Parc del Montnegre i el Corredor, tot oferint un racó únic on trobar-se un matí de diumenge i gaudir d’un recital poètic. Així va succeir el diumenge 23 de setembre en el marc del cicle Poesia als Parcs. Lletres i paisatges 2018.

Collserola El 20 de setembre al Centre d'Informació del Parc Natural de la Serra de Collserola

Poesia als parcs. Lletres i paisatges fa un recital homenatge a Salvador Iborra

Bennassar, Valls i Carós. Autor: Tramoia
Bennassar, Valls i Carós. Autor: Tramoia
05/10/2018

El dijous 20 de setembre va tenir lloc, en el marc del cicle Poesia als Parcs. Lletres i paisatge 2018, un sentit homenatge a la figura del malauradament desaparegut autor Salvador Iborra. La trobada poètica, de la mà de Sebastià Bennassar i Jordi Valls, va comptar amb l’acompanyament musical de la guitarra de Sergi Carós.

Guilleries-Savassona Diumenge 30 de setembre a Folgueroles

Tot a punt per a la Matinal al parc, a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Detall del programa. Autor: XPN
Detall del programa. Autor: XPN
20/09/2018

Entre setembre i novembre, veniu a gaudir de la tardor a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona! La 13a edició del programa Viu el parc us proposa els actes centrals següents: la Matinal al parc (diumenge 30 de setembre a l’Àrea d’esplai de la font Trobada de Folgueroles), Poesia als parcs. Lletres i paisatges (divendres 5 d’octubre a la Casa Museu Verdaguer, Folgueroles) i la Nit d’estels (dissabte 10 de novembre a Vilanova de Sau).

 

Montnegre-Corredor El diumenge 14 d'octubre

Vine a la Gran festa del parc del 23è Viu el parc al santuari del Corredor

23è Viu el parc. Autor: XPN
23è Viu el parc. Autor: XPN
23/09/2018

Durant els mesos de tardor, la campanya Viu el parc, promoguda per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, ofereix nombroses propostes culturals i de lleure al Parc del Montnegre i el Corredor. El diumenge 14 d'octubre a partir de les 10.30 h, t'esperem amb la família i els amics al santuari del Corredor per gaudir de la ja clàssica Gran festa del parc. Hi haurà jocs, tallers, música, espectacle final i la ruta teatralitzada 'Camins, un viatge pels cinc sentits'. No hi faltis!

Xarxa de Parcs Naturals Al Parc Natural de la Serra de Montsant, dins el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges

Poesia i música per a la pau, a la cartoixa d'Escaladei

Recital a la cartoixa. Autor: Tramoia
Recital a la cartoixa. Autor: Tramoia
23/09/2018

El diumenge 16 de setembre al migdia, la sala d’El Refetó, de la cartoixa d’Escaladei, es preparava per acollir el recital “Del call a Gaza”. La proposta tenia com a punt de partida les poesies de Coloma Lleal, recitades per ella mateixa, juntament amb l’acompanyament musical i vocal de Jordi Arcos (flautes de bec), Maria Crisol (fagot), Meritxell Gumà (clavicèmbal) i Núria Losada (veu) .

Montseny El recital va aplegar una cinquantena de persones

Sílvia Bel Fransi i Sílvia Comes omplen de poesia la font Bona de Sant Marçal

Recital a la font Bona. Autor: Tramoia
Recital a la font Bona. Autor: Tramoia
07/09/2019

El diumenge 5 d’agost, a les 12 h del migdia, enmig del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny es va crear un espai poètic en què una cinquantena de persones es van poder refugiar de la calor una estona. Sílvia Bel Fransi i Sílvia Comes van oferir ‘Pianto’, una personal i polièdrica aproximació al plor.

Xarxa de Parcs Naturals Els recitals van aplegar un públic nombrós

Poesia als parcs. Lletres i paisatges desembarca de nou a Sardenya

Instant d'un recital. Autor: Tramoia
Instant d'un recital. Autor: Tramoia
07/09/2018

Els 30 i 31 d’agost es van celebrar dos dels recitals del cicle Poesia als Parcs. Lletres i Paisatges d’enguany a l’illa de Sardenya. Com cada any, la delegació catalana formada per artistes, poetes i polítics i altres representants de les institucions catalanes ha estat present a la celebració de les Festes del 31 d’agost, organitzades per l’Obra Cultural de l’Alguer.

Montseny El diumenge 16 de setembre al Brull

No us perdeu la 26a Gran festa del parc al Parc Natural del Montseny

Gran festa del parc 2017. Autor: XPN
Gran festa del parc 2017. Autor: XPN
04/09/2018

Després de la Nit d'estels (dissabte 27 de juliol) i el recital de Poesia als parcs. Lletres i paisatges (diumenge 5 d’agost), arriba una nova edició de la ja tradicional Gran festa del parc al Brull dins el programa Viu el parc al Parc Natural del Montseny. No us la podeu perdre!

Mostrando el intervalo 11 - 20 de 20 resultados.